Hlavní obsah

Zlínské Zlaté jablko zahájilo týden ve znamení sportovních vozů

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od pondělí 1. do pátku 5. dubna zde program předznamenává výstavu automobilů Czech Drive, v sobotu 6. dubna pak bude její součástí. Vystaveny jsou závodní speciály i modely aut a fotografie s automobilovou tematikou. Pro děti je v sobotu připravena dráha s autíčky na dálkové ovládání.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Třetí ročník přehlídky automobilů Czech Drive přináší do Zlína zábavu pro fanoušky motorismu. Ještě než naplno vypukne, je možné se na tu správnou vlnu naladit v obchodním centru Zlaté jablko. V něm totiž program začíná už v pondělí 1. dubna.

„V přízemí prodejní pasáže budeme mít vystaveny dvě soutěžní vozidla - soudobý Fiat 124 Abarth RGT jezdce Martina Rady a historický vůz Fiat 131 Abarth jezdce Karla Jirátka,“ přiblížil ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl. K vidění budou také modely rally autíček a fotografie s motoristickou tematikou.

Otevřený je také stánek s nabídkou upomínkových předmětů s motivem Barum Czech Rally Zlín a se zvýhodněnými vstupenkami na výstavu Czech Drive.

Výstava samotná se koná v sobotu 6. dubna v parku u zámku, na náměstí Míru i v prostorách Zlatého jablka. Zejména děti se mohou těšit na autíčka na dálkové ovládání, se kterými si mohou projet vytyčenou trať.

Expozice v prostorách Zlatého jablka je přístupná zdarma po celou otevírací dobu obchodního centra.

Další informace na www.zlatejablko.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám