Hlavní obsah

Zlaté jablko se opět promění v centrum krásy

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlínské Zlaté jablko bude v pátek hostit casting další velké soutěže krásy. Stane se tak jedním z krajských měst, ve kterém právě probíhají castingy třináctého ročníku prestižní soutěže o nejzajímavější tvář LOOK BELLA 2016. Otevřený casting se uskuteční v hlavní galerii od 14 hodin.

Foto: Look Bella
Článek

Příležitost nahlédnout do světa modelingu budou mít v pátek 17. června od 14. hodiny nejen návštěvníci centra, ale především odvážné dívky a v tomto případě i mladí muži, kteří se chtějí této přehlídky krásy zúčastnit.

„Do soutěže se mohou registrovat všechny zajímavé dívky od 15 do 25 let s minimální výškou 170 cm a mladí pánové od 17 do 25 let s minimální výškou 180 cm,” upřesnila podmínky přihlášení Aneta Hodovská, event managerka pořadatelské agentury Prestigemodels.

Na soutěžící se na všech castinzích bude těšit patronka soutěže Jitka Boho a nebudou chybět ani dárky od partnerů a zábava.

Všechny zúčastněné čeká profesionální péče kadeřníků a vizážistů, velká módní show a profesionální fotografování. Ti úspěšnější se budou moci radovat z postupu do velkolepého finále, které se uskuteční v prosinci. Nejlepším se pak otevřou dveře do světa modelingu, fotomodelingu a předváděcích mol.

Dívka i muž LOOK BELLA 2016 získá titul z uznávané soutěže, hodnotné ceny spoustu cen od partnerů soutěže, jako např. lyže nebo snowboard, roční členství do fitness center, luxusní kosmetiku, exkluzivní vlasovou péči a mnoho dalšího. Vítězka titulu LOOK BELLA WORLD bude pak reprezentovat ag. PRESTIGE MODELS a Českou republiku na prestižních mezinárodních soutěžích krásy.

Registrace na zlínský casting je možná přímo ve Zlatém jablku nebo prostřednictvím www.lookbella.cz  Akce probíhá od 14. do 18. hodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám