Hlavní obsah

Zlaté hvězdy se vracejí a s nimi i Marcela Březinová

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto si můžete užít v přítomnosti hvězd 80. a 90 let. Zlaté hvězdy se vracejí je jedinečná letní hudební událost. Série megakoncertů uvede na jednom pódiu největší české pěvecké legendy, mezi kterými nebude chybět Dalibor Janda, Marcela Holanová, Pavel Vítek, Marcela Březinová a mnoho dalších.

Foto: Lenka Žáčková

Marcela Březinová s vizážistou Kájou Pavlíčkem

Článek

Tříhodinovým programem bude provázet známý moderátor Vlasta Korec, který je jistě zárukou, že si diváci užijí své oblíbence i při rozhovorech mezi jejich jednotlivými výstupy.

A jak se na šňůru připravuje například Marcela Březinová? Marcelu je těžké zastihnout, obzvlášť na konci školního roku, neboť vede oddělení populárního zpěvu na Mezinárodní konzervatoři Praha a samozřejmě také vystupuje. Nám se ji podařilo zastihnout při odpočinkovém dnu, který si dopřála poprvé v životě, a své celodenní působení v salonu popsala. „Je to fakt úžasný. Nikdy jsem si nic podobného nedopřála a vidím, že jsem o hodně přicházela.“

Co bylo tím zlomovým bodem, že se rozhodla svěřit do rukou maséra, prošla liftingovým ošetřením a na závěr se nechala nalíčit známým vizážistou Kájou Pavlíčkem? Ono to je vcelku prosté, pokud jste vytížená žena a Marcela nám to potvrdila: „Závěr školního roku je náročný pro každého pedagoga, což platí dvakrát, když ještě v průběhu roku vystupujete na koncertech a máte se připravit na letní tour napříč republikou.“

Megakoncerty Zlaté hvězdy se vracejí jsou venkovní vystoupení v krajských městech České republiky. Začínají vždy v 19.00 hodin a finále každého koncertu korunuje ohňostroj.

19. 7. Hradec Králové - Letní kino Širák

  2. 8. Plzeň - Plzeň Plaza

16. 8. Olomouc - Pevnůstka

23. 8. Hrušovany u Brna - Sokolovna

30. 8. Karlovy Vary - Fotbalový stadion AC Sparta

Pořadatelem letních koncertů je hudební stanice ÓČKO GOLD, která jako samostatný blok zařadila také část chystané verze muzikálu Mamma Mia, kde se během série postupně představí Leona Machálková, Roman Vojtek, Míša Nosková a další plejáda zpěváků a muzikálových herců.

Reklama

Výběr článků

Načítám