Hlavní obsah

Žďár bude hostit volejbalovou kvalifikaci o postup do druhé ligy mužů

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žďár nad Sázavou tento týden hostí volejbalovou kvalifikaci na evropský šampionát. Od 20. dubna vystřídají reprezentaci juniorů muži.

Foto: Michaela Poláková
Článek

Ve Žďáře nad Sázavou se bude konat kvalifikace o postup do druhé ligy mužů. Od pátku 20. dubna do neděle 22. dubna se vítěz krajského přeboru Vysočiny utká s vítězi Libereckého, Pardubického, Královéhradeckého kraje a také s vítězem hlavního města Prahy. Domácí budou mít výhodu domácí haly a podpory fanoušků, kteří halu jistě zaplní do posledního místečka.

V pátek 6. dubna byl poslední termín podání přihlášek do kvalifikace, která se bude konat ve Žďáru. Kvalifikace se hraje ve sportovní hale Na Bouchalkách od pátku 20. dubna od 16.30 hodin. Soupeři Žďáru nad Sázavou budou postupně týmy TJ Turnov, TJ Slavia Hradec Králové B, TJ Sokol Michle a VK Litomyšl.

Do druhé ligy postupují první dvě družstva z této kvalifikační skupiny. Žďárský tým zasáhne do bojů až v sobotu. V sobotu 21. dubna Žďár odehraje dvě utkání, od 9.00 s týmem TJ Turnov a od 15.00 s týmem TJ Slavia Hradec Králové B. V neděli 22. dubna od 9.00 nastoupí Žďár proti TJ Sokol Michle a posledním zápasem bude zápas s VK Litomyšl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám