Hlavní obsah

Vyprodaná Expediční kamera přilákala milovníky outdoorových snímků

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V malém sále Městského domu kultury v Karviné se v sobotu již potřetí sešli milovníci filmových snímků s outdoorovou tématikou. Programem provázel cestovatel Ivo Petr.

Foto: MěDK Karviná

Letošní ročník Expediční kamery

Článek

Lidé měli možnost zhlédnout celkem 8 filmů. Divácky nejúspěšnější byl podle očekávání snímek V kůži vlka po stopách Džingischána 2, což je druhé pokračování cestopisu Australského dobrodruha Tima Copa.

"Jelikož se na některé diváky nedostalo a festival byl do posledního místa vyprodán, uvažujeme, že příští ročník budeme pořádat v kině Centrum nebo ve velkém sále Městského domu kultury," sdělil vedoucí karvinských kin Jakub Gajdica.

Zájemci podle něj však nemusí čekat na další ročník. "Již v pátek 15. března bude kino Ex promítat film Nanga Parbat o první himálajské výpravě bratrů Messnerových. Na podzim pak MěDK připravuje sesterskou přehlídku Expediční kamery, Filmový festival zimních sportů," doplnil.

Reklama

Výběr článků

Načítám