Hlavní obsah

Vánoční výběr představí řadu v Česku poprvé prezentovaných kreseb Pavla Kantorka

Novinky, Barbora Horešovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Centrum InGarden pořádá prodejní předvánoční výstavu kreseb Pavla Kantorka – Vánoční výběr, která bude probíhat v prostorách školícího centra InGarden vPraze-Strašnicích od 11. listopadu do 18. prosince.

Foto: Barbora Horešovská

Jeden z kreslených vtipů Pavla Kantorka

Článek

Výstava bude zahájena vernisáží 10. listopadu v 19. hodin. Uvítacím slovem a básní přivítá návštěvníky Miriam Kantorková, večer zpříjemní živá hudba dua DixiLand.

Ke zhlédnutí a možnému zakoupení bude vystaveno 80 tisků, z toho polovinu budou tvořit v České republice poprvé prezentované kresby, které dosud vyšly jen v zahraničních časopisech a knihách.

„Český humor je otevřený a dá se říct neomezený. Češi mají vynikající smysl pro humor, milují černý humor, který na Západě není tak populární,„ říká Pavel Kantorek. Ke koupi také bude nově připravený Adventní kalendář s výběrem nejlepších vtipů Pavla Kantorka.

Prodejní výstava originálních kreslených vtipů s různorodou tematikou od Pavla Kantorka je tradiční předvánoční událostí, kterou Centrum InGarden připravuje pro své návštěvníky. Profesor Pavel Kantorek je nejen uznávaným humoristou, ale především vědcem, který se zabývá studiem vesmíru a času. Sám propojení vědecké a humoristické kariéry považuje za přirozené: „Vědec musí mít smysl pro humor a naopak - humorista by měl znát logiku.”

Školící centrum InGarden je výhradním zástupcem autorských práv Pavla Kantorka v České republice. Jeho tvorbu přibližuje pomocí výstav a prodejem tisků a dalších předmětů spojených s autorovou tvorbou.  

Další informace naleznete na www.shock.cz a www.ingarden.cz. Adresa: Školicí centrum InGarden, Nad Primaskou 292/45, Praha 10.

Reklama

Výběr článků

Načítám