Hlavní obsah

Tatran Kadaň připravil svým fanouškům střelecké hody

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kadaňští fotbalisté to s pronásledováním špičky tabulky myslí vážně, a dokázali to fanouškům i v nedělním zápase.

Foto: Václav Vlasák

Již ve 3. minutě se musel brankář hostí Václav Sailer poprvé smutně podívat za svoje záda. První branku Kadaně dal Michal Lesniak.

Článek

FK Tatran Kadaň-SK Bezděkov 6:0 (2:0), branky: Mikeš 2, Štádlík 2, Lesniak, Špicar.

Domácí fanoušci, kteří přišli v neděli 7. října na utkání krajského přeboru, si ani nemohli vzpomenout, kdy jejich tým porazil soupeře takovým rozdílem. Radost jim kazilo jen to, že domácí dohrávali utkání oslabeni o dva hráče, když červenou kartu obdrželi Richard Čibenka a Zdeněk Uhlík.

„Řekli jsem si, že potřebujeme vyhrát a odehráli jsme zápas ve své režii,“ konstatoval po utkání spokojeně trenér Karel Šidlof. Jak se přiznal, o přestávce se ještě snažil hráče, i přes vedení 2:0, motivovat, aby v nasazení nepolevili.

„Snažil jsem se kluky nabudit, aby měli větší sebevědomí, aby začali víc kombinovat. Vím, že to v nich je. Jen potřebovali dát třetí gól. Dobře nám vyšlo i střídání. Šel tam Lukáš Štádlík aby dal góly a on je dal,“ pochválil ho kadaňský lodivod.

„Že jsme vyhráli takovým rozdílem, to mně těší. Klukům stoupne potřebné sebevědomí. Jen byla chyba, že jsme obdrželi dvě červené karty. Jedna přišla v zápalu boje, ale druhá byla za hrubé porušení disciplíny,“ s povzdechem konstatoval domácí trenér.

Obavu, že by mu v dalším utkání chyběli hráči, ale trenér nemá. „Už s námi trénuje Honza Šabík a další kluci jsou také zdraví. Do Modlan jedeme s cílem vyhrát. Potřebujeme dohnat špičku. Utekla nám o šest bodů, ale teď jsme se přiblížili na čtyři. Myslím si, že bychom měli v Modlanech nejméně bod udělat,“ odhalil plány na další zápas Karel Šidlof.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám