Hlavní obsah

Tachovské Centrum podpory rodiny zapojilo do letních akcí i děti ze Starého Sedliště

Novinky, Lucie Lihmová

Centrum podpory rodiny Tachov je terénní službou a tak v letních měsících dopřálo volnočasové aktivity i dětem ze Starého Sedliště.

Foto: Lucie Lihmová

Na dětském hřišti

Článek

Děti si vyzkoušely různé aktivity od soft-tenisu, petangu až po kreslení a procházky po okolí. Přestože bylo Centrum podpory rodiny Tachov v letních měsících personálně oslabeno, děti to nepocítily.

„Snažily jsme se aktivity nabídnout i dětem, které se nemohou dostavit do obvyklého místa konání našich letních aktivit, což je Tachov. Tyto děti bývají velmi rády za jakékoliv rozptýlení a aktivity, které s nimi děláme přímo v místě bydliště,“ uvedla Lucie Lihmová, pracovnice Centra podpory rodiny Tachov.

Děti dostávaly za snahu také drobné dárky, které centru poskytují sponzoři především z První novinové společnosti, a. s. v Plzni. Akce jsou pro děti hrazené a tím zajišťují větší dostupnost.

„Jsme rádi, když můžeme nabídnout volnočasové aktivity co největšímu počtu dětí a rodin. To nám umožňují sponzoři a různé projekty, ze kterých jsme financováni. Současně také patří díky našim pracovníkům, konkrétně Lucii Lihmové, která do lokalit dojíždí a spolupracovníkům z klubu Relax,“ doplnila vedoucí centra Monika Farkašová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám