Hlavní obsah

Štěpský dvůr ožije v sobotu Jarními proměnami

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přijďte přivítat jaro v sobotu 9. dubna do Štěpského dvora ve Vizovicích na Zlínsku. Pestrý program ve známé galerii začne ve 14 hodin.

Foto: Martina Žáčková
Článek

Během odpoledne můžete ve Štěpském dvoře načerpat inspiraci k jarní a velikonoční výzdobě domova, získat tipy na výrobu netradičních velikonočních ozdob nebo třeba koupit jarní květiny, dekorativní květináče, truhlíky či košíky.

Pro dámy bude připravena kosmetická poradna svěžího a omlazujícího jarního líčení. V kadeřnickém koutku se mohou přiučit tvorbě rozverných účasů a vplétání kytek do vlasů. 

Štěpský dvůr patří k nejstylovějším prodejním galeriím ve Zlínském kraji. Najdete ho blízko centra Vizovic, v podzámčí, v bývalé stáji poštovních koní. Svůj název získal podle ulice Štěpské, kde se nachází. 

Zaměřuje se na doplňky pro útulný domov - od dřevěného nábytku až po dekorace či bytové textilie. Jeho majitelé letos obsadili 3. místo v celostátní podnikatelské soutěži Živnostník roku 2010.

Reklama

Výběr článků

Načítám