Hlavní obsah

Spolek PiCrew si na únor v Břeclavi nachystal dvě ostré koncertní nálože

Novinky, Pavlína Božková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V sobotu 11. února rozezní a rozbouří břeclavskou Pikslu taneční funk trio z Berlína, které si říká KUF. Ve stejném klubu se pak další únorovou sobotu, 25. 2., představí zpěvačka z Minneapolisu Aby Wolf, kterou doprovodí česká kapela Leto a společně nám přihrají konečně jaro.

Foto: PICREW

KUF SOBOTA 11. 02. 2017 PIKSLA BŘECLAV PICREW.CZ

Článek

KUF aneb Valentin Link, Hendrik Havekost a Tom Schneider, harmonicky propojují r’n’b, funk, chillout a taneční hudbu v neokoukanou a svěží elektroniku. Jejich neotřelé spojení kontrabasu, bicích a kláves už stihlo ohromit posluchače z celé Evropy. Sobotní koncert zaručeně roztančí (nejen) celou Pikslou.

Aby Wolf svým dokonalým zpěvem reprezentuje alternativní proudy popu. Zpívá od malička. U nás se představila již v roce 2015, kdy působila jako doprovod a předskokanka na turné další talentované zpěvačky Dessy (Doomtree). Sympatickým vystupováním, hypnotickou muzikou a uhrančivým hlasem si zde získala nejednoho fanouška. České a slovenské hudební podzemí si zamilovala natolik, že se rozhodla se k nám vracet. Její chvíle nastala - v sobotu 25. února můžete být u toho.

LETO tvoří pohodová manželská dvojice Palma (zpěv, klávesy) a Indoš (kytara). Písničky kapely spolehlivě zahřejí i v téhle mrazivé zimě.

Spolek PiCrew působí v Břeclavi od roku 2014 ve snaze obohatit kulturní prostředí jihomoravského kraje. Nezištně pořádá koncerty a akce, na kterých představují netradiční hudební prostředí.

Reklama

Výběr článků

Načítám