Hlavní obsah

Slovácký veletrh přinese nejen informace o cestovním ruchu, zapojí i všechny smysly

Novinky, Lenka Durďáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro návštěvníky VII. Veletrhu cestovního ruchu a gastronomie Slovácka připravili organizátoři pestrou nabídku destinací, ubytovatelů a poskytovatelů služeb v cestovním ruchu z celé Moravy, regionální produkty a jako bonus speciální nabídku - turistickou věrnostní kartu Region Slovácko pas Spehere.

Foto: Region Slovácko

Region Slovácko pas Sphere

Článek

„Věrnostní kartu Sphere jsme na Slovácku poprvé turistům nabídli již během loňské turistické sezóny ve zkušebním provozu, letos přinášíme jejich držitelům daleko širší spektrum služeb, které mohou využít. Uplatnit slevy je možné na ubytování, stravování, vstupy do památek a dalších turistických atraktivit, kartu je možné také využít na nákupy běžného zboží a to v rámci celé České a Slovenské republiky. Karta je navíc platná až do konce roku 2018, což umožňuje čerpat výhody u více jak 10 000 partnerů i dlouho poté, co se návštěvník regionu Slovácko vrátí domů,” uvedl manažer Antonín Hubáček.

Veletrh cestovního ruchu nepřináší návštěvníkům jen pasivní nabídku, naopak jeho hlavním cílem je umožnit návštěvníkům užít si veletrh a zapojit při tom všechny smysly.

Na nádvoří Reduty, před samotným vstupem na veletrh, bude možné vyzkoušet jízdu na koloběžkách, pozorovat sluneční fotosféru speciálním dalekohledem, vevnitř se můžete začíst do čerstvě pokřtěného Moravia magazínu Slovácko, následně můžete také vyzkoušet služby Wellness Balnearia, ochutnat některý z místních gastronomických produktů, zajít si na přednášku a v odpoledních hodinách pak vyčkat na losování vstupenek o hlavní cenu, kterou je věrnostní karta Region Slovácko pas Sphere pro celou rodinu. A pokud se na vás tentokráte štěstí neusměje, kartu můžete za předsezónní cenu získat na Městském informačním centru v Uherském Hradišti.

Veletrh se na návštěvníky těší ve čtvrtek 6. dubna od 10 do 17 hod v Redutě v Uherském Hradišti.

Reklama

Výběr článků

Načítám