Hlavní obsah

Republikovou Grand Prix v moderních šipkách přivítali v Hostinném

Novinky, Petra Kulhánková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od pátečního odpoledne probíhá v hale Techtex Sport v Hostinném první ze tří letošních Republikových Grand Prix&TOP v moderních šipkách.

Foto: Petra Kulhánková

Marcela Kuběnová a Vítězslav Sedlák (Gerlich Fulnek),Tereza Pelíšková a David Písek

Článek

V podvečer byly na programu zahřívací turnaje mixových dvojic ve hře 501 DO a další doprovodné turnaje.

Mezi 114 přihlášenými páry byla nakonec nejlepší dvojice Marcela Kuběnová (Baník Kobylá nad Vidnávkou) a Vítězslav Sedlák (Gerlich Fulnek). Druhé místo obsadila dvojice Tereza Pelíšková (DC Vandals Blansko) a David Písek DC Mustang Bar. Třetí skončili Alena Gregůrková (ŠK Republika Úpice) a Josef Dlab (40+ Trutnov).

Malé RGP, tedy turnaj dvojic, které se neumístily v hlavním turnaji vyhráli Lenka Liptáková (Snipers Brno) a Filip Šebesta DC Mustang Bar před řevničovsko-kladenskou dvojicí Petra Šebková (Máchalové Kladno) a Karel Poklop (ŠK Řenčováci Řevničov). Na třetím místě skončily společně dvojice Jana Ilenčíková (Mandl Klub Žatec) a Zdeněk Řezníček (Formani Duchcov) a Barbora Mairichová (ŠK Bořeň Bílina) s Miroslavem Šmejcem (Kanec Most).

Zahřívací turnaj 501MO, do kterého se přihlásilo 80 hráčů a hráček vyhrál Daniel Meiner (ŠK OKO Plzeň) před Pavlem Drtilem (40+ Trutnov) a třetí Marek Hořín (Gerlich Fulnek). Nejlépe z žen se místila na 17. místě Veronika Vítková (DC Bejvávalo U Kolečka)

Dnes jsou na programu hlavní turnaje jednotlivců a dvojic ve hře 501 DO a také soutěž 24 nejlepších mužů a 12 nejlepších žen republiky v elektronických šipkách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám