Hlavní obsah

První Jóga kemp v Českém ráji se uskuteční koncem července pod hradem Trosky

Novinky, Jitka Maděrová

V nádherném prostředí zahrady Penzionu Recall se o víkendu 22. a 23. července uskuteční první Jóga kemp v Českém ráji. Na programu jsou kromě cvičení jógy se čtyřmi zkušenými lektorkami jógy také meditace, zajímavé přednášky a možnost užít si odpočinkový víkend či poznat něco nového.

Foto: Jitka Maděrová

První Jóga kemp v Českém ráji se uskuteční 22. - 23. července 2017 v zahradě Penzionu Recall s nádherným výhledem na hrad Trosky.

Článek

První Jóga kemp v Českém ráji připravili organizátoři se čtyřmi zkušenými instruktorkami jógy, které cvičící celým dnem provedou, posunou jejich hranice, ukáží další cesty jógy a nabijí je energií. Součástí kempu jsou lekce jógy, zajímavé přednášky na téma vitariánství, energií a meditací se zkušenými lektory a další doprovodný program. Poslední cvičení před 22. hodinou je Večerní pozdrav Měsíci.

Pro zájemce je možné přespání ve vlastních stanech, nebo pod plachtami, které pro cvičící budou k dispozici po celý den. V neděli ráno pak čeká nocležníky úžasná Osho Heart Chakra Meditace a příjemné probuzení se závěrečným jógovým cvičením.

Atmosféru a prožitek z cvičení umocní nádherné místo pod hradem Trosky se silnou pozitivní energií. 

Osobnostmi, které na červencovém Jógovém kempu vystoupí, budou například autorka knih o vitariánství Anna Hýžová, masér a pořadatel prožitkových sebepoznávacích víkendů, Katarzyna Korda Jedzoková zabývající se Mindfulness a další.

Lucie Hrubé, lektorky Hatha Jógy, Jin Jógy, Vitální Jógy, Restorativní Jógy, jsme se zeptali:

Komu je jógový kemp určen?

Všem, které jóga zajímá. Vítáni jsou úplní začátečníci a stejně tak ostřílení jogíni, každý si z jógového programu vybere. Očekávat můžete různorodé jógové lekce, kterými vás provedou zkušené lektorky. Vyzkoušíte Hatha flow jógu, Vinyasa jógu, Vitální jógu, můžete si jógově zatančit a čeká vás také prožitkový večerní pozdrav měsíci. 

Pro program jste vybrali prostředí v zahradě Penzionu Recall pod Troskami, proč právě tam?

To místo je nádherné, je jako stvořené pro jógový kemp. Poznáte to hned, jak tam vkročíte. Představte si chodidla spojená se zemí a nad hlavou máte nebe a před sebou jako na dlani Trosky. Toto místo více slov nepotřebuje. Každou jógovou pozici si tady užijete naplno, bude umocněná tímto prostředím prostě ráj.

Na co se vy osobně těšíte nejvíce? 

Už teď se těším na všechny, kteří přijdou. Na jedinečnou atmosféru, kterou ten den spolu všichni prožijeme. V józe jde především o prožitek v přítomnosti a já věřím, že se nám to společně podaří, že se projógujeme k radosti, úsměvu a spokojenosti.

Počet míst pro zájemce je omezen. Kompletní program a další informace na www.jogakempvceskemraji.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám