Hlavní obsah

Pravidelná setkání v ostravském Avionu potěší nejen maminky na mateřské

Novinky, Lenka Hatlapatková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravský Avion Shopping Park připravil pravidelný speciální dopolední program ušitý doslova na míru nejen maminkám na mateřské dovolené, ale i ostatním zájemcům, kteří se zajímají o zdravý životní styl.

Foto: Archiv Avion Shopping Park Ostrava
Článek

Cyklus inspirujících jarních přednášek, doplněný zajímavými informacemi, které se budou vztahovat k probíraným tématům, bude probíhat každou středu od 10 do 11 hodin v nové jídelní zóně, konkrétně v části u vchodu na terasu, kde se nachází i dětský koutek.

První akce proběhne ve středu 15. května a hovořit se bude o jarním ´úklidu´ organismu a detoxikaci těla. Obojí by totiž mělo jít ruku v ruce s jarem. Jedině tak totiž můžeme začít zdravě hubnout a těšit do plavek. Tomuto tématu, zdravé výživě a boji s obezitou, bude v Avionu věnována následující středa 22. května. Na posledním květnovém setkání se bude hovořit o zdravých potravinách a potravinových alergiích.

Maminky, ale i další zájemci mohou přijít bez předchozího přihlášení, akce je zcela zdarma a v době jejího konání je připraven tým hostesek zabavit i nejmenší účastníky v dětském koutku. Všichni přítomní tak mohou v příjemné atmosféře získat odpovědi na mnoho otázek, případně konzultovat některá témata s odborníky přímo na místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám