Hlavní obsah

Plzeňský centrální obvod hledá už sedmého Seniora roku

Novinky, Miroslav Knotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společně s letošními letními prázdninami odstartuje už sedmý ročník ankety Senior roku. Každý občan z Plzně může navrhnout obyvatele Městského obvodu Plzeň 3 staršího 60 let, který by si za svůj aktivní přístup k životu zasloužil titul Senior roku 2015.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

„V soutěži veřejně oceňujeme seniory, kteří se i v pokročilém věku rozhodli pracovat ve prospěch ostatních a rozdávají své bohaté životní zkušenosti,“ uvádí starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.  

Vítězem loňského ročníku se stal Petr Tenk, který ve svých pětašedesáti letech vede tenis pro děti, pořádá turnaje, stará se o celý sportovní areál na Nové Hospodě, zajišťuje opravy a materiál a v zimě pečuje o sokolovnu a o chod oddílu stolního tenisu.  

„Nejen sportovní aktivita je ale důvodem přihlásit své starší příbuzné nebo kamarády do ankety Senior roku. Je mnoho lidí, kteří kolem sebe šíří dobrou náladu a činí důležité věci nejen pro sebe, ale i pro své okolí,“ doplňuje místostarostka Jaroslava Maříková.  

Napadá vás někdo, kdo by byl vhodným kandidátem na titul Senior roku 2015? Přihlášky jsou k dispozici na recepci Úřadu městského obvodu Plzeň 3 nebo volně ke stažení na webových stránkách www.plzen3.eu.  

Vyplněné dotazníky mohou lidé odevzdávat buď přímo na vrátnici ÚMO Plzeň 3, e-mailem na hurkoval@plzen.eu, nebo v obálce označené heslem Senior roku 2015 na adresu sady Pětatřicátníků 7,9, Plzeň, 385 03.  

Hlasování bude ukončeno 25. září 2015.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám