Hlavní obsah

Osobní automobil v lese na Zlínsku kompletně zničily plameny

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příčinou požáru, který v sobotu 7. dubna navečer v lese nedaleko obce Vlčková na Zlínsku zcela zničil osobní automobil, bylo podle vyšetřovatele hasičů přehřátí motoru. „Při požáru nebyl nikdo zraněn, škoda činí 120 tisíc korun,“ informoval Pavel Řezníček z HZS Zlínského kraje.

Foto: HZS Zlínského kraje

Požárem zničený automobil.

Článek

K hlášenému požáru vyjela v sobotu před šestou hodinou večer jednotka profesionálních hasičů ze stanice Zlín a dobrovolné jednotky obcí Vlčková, Kašava a Držková. Pavel Řezníček uvedl, že podle oznamovatele se událost stala v lese nedaleko Vlčkové. 

„V době příjezdu hasičů ze stanice Zlín již na místě zasahovala dobrovolná jednotka z Kašavy, která požár zlikvidovala pomocí jednoho proudu C. Velitel profesionální jednotky upřesnil, že k požáru osobního vozu Volkswagen Golf došlo na podmáčené lesní cestě, kam měly těžký příjezd také cisternové vozy. Automobil byl požárem kompletně zničen, ale ke zranění pasažérů naštěstí nedošlo,“ popsal událost mluvčí krajských hasičů.

„Vyšetřovatel hasičů ze Zlína zjistil, že automobil při průjezdu lesem zapadl do podmáčeného terénu, a při snaze vyprostit ho došlo k přehřátí motoru a následnému požáru,“ dodal Pavel Řezníček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám