Hlavní obsah

Není míč jako míč

Novinky, Milan Řehák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stolní tenisté z TTC Ústí nad Labem společně s fotbalovým klubem TJ Mojžíř a stolními tenisty z německého, klubu TTV Schanzenberg spojili 23. září své míčové sporty v zážitky pro děti i dospělé fandy v nezapomenutelný víkendový maratón.

Foto: Milan Řehák

Není míč, jako míč!

Článek

TTC Ústí nad Labem se svými malými svěřenci a hosty z Německa sehráli nejprve fotbalové utkání, kde stolní tenisté dokázali fotbalisty TJ Mojžíře porazit. Poté si pod vedením trenérů všichni vyzkoušeli tréninkové nasazení v praxi jak fotbalové, tak „pinčesové”.

Závěr odpoledne zpestřilo utkání fotbalistů TJ Mojžíř proti TJ Proboštov a večerem se česko-německé přátelství oslavilo pohoštěním a občerstvením s výměnou zkušeností ze svých sportovišť.

Němečtí stolní tenisté byli pozváni v neděli 24.¨září k turnaji v herně TTC Ústí nad Labem, kam přijeli nejlepší hráči tohoto sportu z Ústeckého a Libereckého kraje. Nechyběli mladíci jako Michal Mít za domácí dorostence, Karel Seibert, Martin Merker, Milan Votava, Martin Hybler a další dospělí z ústeckého klubu, Michal Blinka z Liberce, který patří do TOP dorostenecké kvality v ČR, a další známá jména jako Miroslava Ságlová, Miroslav Červený atd.

Turnaj 24 dvojic nabral obrátek a vyvrcholil po 21. hodině. Vítězství si odvezla dvojice z Liberce Blinka, Šilhán, na druhém místě se umístili Červený, Votava a dvě třetí příčky obsadily dvojice Mít, Ságlová a Seibert, Hybler.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám