Hlavní obsah

Na zámku ve Zlíně otevírají zájmové kroužky pro děti

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od začátku 2. pololetí přichází nově společnost Zlínský zámek s nabídkou zájmových kroužků. Děti se zde mohou věnovat józe, divadlu nebo se seznámit s prací filmařů. Kroužky začínají v týdnu od 3. února. Další informace mohou zájemci dostat na dni otevřených dveří ve středu 15. ledna od 15 do 19 hodin.

Foto: Zlínský zámek o.p.s.
Článek

Pět nových zajímavých zájmových kroužků pod názvem Zámecké kroužky otevírá pro děti v centru Zlína společnost Zlínský zámek. Kroužky jsou určeny pro děti od 6 do 14 let, které chtějí svůj čas využít smysluplně a něco nového se naučit.

V nabídce jsou kroužky Hravá jóga, Zlínská strašidla se zaměřením na pověsti a historii, výtvarný Kreativní ateliér, Dětské divadlo s výukou hraní a recitace a Mladí filmaři, kteří budou pracovat pod hlavičkou Zlín Film Festivalu.

Den otevřených dveří, který poskytne podrobné informace o náplni kroužků a termínech konání, se koná ve středu 15. ledna mezi 15. a 19. hodinou. Zde bude také možné se na kroužky přímo zapsat. Druhou možností je přihlášení prostřednictvím online formuláře.

Kroužky budou probíhat jednou týdně v odpoledních hodinách, a to od 3. února do 26. června (kromě období jarních prázdnin) přímo v budově zámku ve 3. podlaží. Kurzovné činí 1700 Kč. Slevu na 1500 Kč je možné získat při platbě do 31. ledna, v případě zapsání dvou dětí do jednoho kroužku nebo při zapsání jednoho dítěte do dvou kroužků.

Další informace na zlinskyzamek.cz/krouzky.php, e-mailu info@zlinskyzamek.cz nebo telefonu 602 560 020.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám