Hlavní obsah

Na turnaj VIP osobností Tenis cup přijela na zámek Berchtold řada celebrit

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osobnosti kulturního, společenského a sportovního života se si daly v sobotu 10. května dostaveníčko na zámku Berchtold. Kromě toho, že si poměřily své síly ve sportu, zároveň si prohlédly nádherné prostory zámku a ochutnaly zdejší vyhlášenou kuchyni.

Foto: archiv Alena Hájková

Turnaj Tenis Cup zorganizovala již podruhé Společenská agentura VIP osobnosti.

Článek

Tuto sportovně-kulturní akci pro ně připravila již podruhé Společenská agentura VIP osobnosti, jejíž majitelkou je Alena Hájková.

„Hned po ránu dorazil na zámek Berchtold mezi prvními rocker Petr Janda se svojí rodinou. Spolu s pianistou Pavlem Větrovcem a generálním ředitelem Obecního domu Vlastimilem Ježkem posnídali vynikající domácí štrůdl. Dvorní klavírista Karla Gotta nechtěl nechat nic náhodě a tak se ještě chvíli rozehrával s Petrem Jandou u ping-pongového stolu,” uvedla k programu Alena Hájková.

Mezitím přicházeli další hráči turnaje - zpěvák Petr Kolář, režisér Filip Renč, fotograf Jakub Ludvík či moderátor Zdeněk Vrba. Ten však nezůstal pouze v roli moderátora, ale také si zahrál tenis společně s muzikantem Otou Balagem. Výbornou náladu podpořila příjemná atmosféra rodinného prostředí zámku.

Na tenisovém turnaji VIP osobností nechyběl ani patron zámku, fotbalista Antonín Panenka, který si s chutí nejen zahrál, ale také na závěr turnaje předával spolu s moderátorem TV NOVA Reyem Korantengem výhry. Odpoledne dorazil na kurty také jeho kolega, fotbalista Martin Hašek s rodinou. Protože se jeho manželka před pár dny zranila, zůstal trenér Sparty Hašek tentokrát pouze v roli diváka. Z pracovních důvodů si nemohl tentokrát hrát tenis herec Václav Vydra. A tak se přijel na turnaj pouze podívat a pozdravit své kamarády.

„Mezi diváky byl také hudební skladatel Zdeněk Merta či herec Pavel Trávníček. Ti, kteří nehráli nebo právě nesledovali tenisový turnaj měli možnost si za doprovodu majitele zámku Václava Růžičky prohlédnout zámek, mini ZOO nebo přilehlý zámecký park,” uvedla Alena Hájková, aby vzápětí dodala, že ozdobou turnaje byl především pro ženské publikum Rey Koranteng, který si s majitelem zámku udělal výlet po Vidovicích na speciálních koloběžkách.

„Hrálo se do pozdních odpoledních hodin. Po rozdání výher se všichni přesunuli do nádherných prostor zámeckého parku, kde probíhala příjemná zábava a kde si všichni opět pochutnali na zámeckých delikatesách,” uzavřela Alena Hájková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám