Hlavní obsah

Muzikant Míša Leicht si bude povídat s cestovatelem Petrem Nazarovem

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Míša Leicht, zpěvák, moderátor, kytarista a frontman bluegrassové skupiny COP, do svého programu zahrnuje jak písničky, tak povídání se zajímavými hosty. Kdo bude jeho lednovým hostem?

Foto: Petr Nazarov

Vyprávění nebude ochuzeno ani o promítání fotografií z čtyřměsíční cesty. Publikovaná fotografie je jednou z autentických snímků P.Nazarova.

Článek

Tentokrát si do svého hudebního pořadu pozval plzeňského cestovatele, člena Českého klubu cestovatelů a autora knihy Jižní Amerika – Z Buenos Aires na Machu Picchu Petra Nazarova.

Míša Leicht si tak 10. ledna od 19.30 hodin v plzeňské Měšťanské besedě bude s Petrem Nazarovem povídat nejen o cestovatelově knize, kterou na jaře roku 2010 vydalo nakladatelství Nová Forma, ale především o cestovatelských snech, těch splněných i těch budoucích.

Diváci tak dostanou příležitost vyslechnout nejen zajímavé vyprávění o čtyřměsíčním jihoamerickém dobrodružství, při němž cestovatel překročil hranice celkem šesti jihoamerických států a které se stalo popudem k jeho převyprávění v cestovatelově knižní prvotině, ale také z dalších uskutečněných cest po celém světě.

„Procestoval jsem již několik desítek zemí a v některých jsem i na pár let či měsíců zakotvil. Každá země nebo světadíl má svá specifika, ale největší dojem ve mně zanechala Jižní Amerika. Nemohu zapomenout ani na svůj dlouhodobý pobyt na Havajských ostrovech a rád jsem pobýval i na Novém Zélandu a v Austrálii,“ uvádí cestovatel Petr Nazarov.

Vyprávění z dobrodružné cesty nebude ochuzeno ani o promítání autentických fotografií z čtyřměsíční cesty, to vše proloženo hudebními skvosty z dílny Míši Leichta.

Přijďte si alespoň poslechově naplnit své cestovatelské sny do Měšťanské besedy. Vstupenky je možno zakoupit v tradičních předprodejních místech v Plzni nebo rezervovat prostřednictvím online rezervačního systému na http://www.plzenskavstupenka.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám