Hlavní obsah

Miroslav Bárta obleče Miss Junior

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škola Miss Junior v Parkhotelu Sokolov je v plném proudu. Přípravy na finálový večer vrcholí. O víkendu byly do Sokolova speciálně dopraveny luxusní modely předního českého módního návrháře, které budou dívky premiérově prezentovat právě na finálovém galavečeru.

Foto: archiv Miss Junior

Módní návrhář Miroslav Bárta během fittingu Miss Junior 2011

Článek

„Velice si vážíme spolupráce s Miroslavem Bártou. Je to podle mého soudu profesionál řadící se právem k české návrhářské špičce. Jeho modely jsou okouzlující, ženské a nadpozemsky krásné. Ke spolupráci ho oslovila přímo ředitelka soutěží Miss Junior, Kateřina Hamrová,“ vysvětluje Jana Veselá z realizačního týmu soutěže.

„Miroslava Bártu jsem si vybrala zcela bezprostředně poté, co jsem na jeho práci slyšela několik kladných referencí. Podívala jsem se na jeho webové stránky a domluvila si s ním schůzku v ateliéru, abych mohla vidět jeho kolekci na vlastní oči. A pak mne velmi potěšilo, když moji nabídku přijal. Kromě úžasné tvorby se domnívám, že jsme se shodli v představě, jak modely chceme představit. Myslím, že to bude netradiční a pro diváky, kteří přijdou 17. října do Hard Rock Cafe Praha, rozhodně nevšední zážitek,“ uvedla Kateřina Hamrová.

Dívky dostaly instrukce, jak s ručně šitými kousky zacházet. Jak se otáčet s vlečkou, jak se model nese, aby zaujal diváky, a že úkolem modelky na mole je upoutat pozornost na šaty, ne na sebe.

„Víte, jsem opravdu nadšená, že pan Bárta byl tak laskav a dopřál soutěžícím ten zážitek obléci se do takových skvostů. Mnohé dívky se přihlásí do soutěže s představou, že se chtějí stát modelkou a předpokládají, že se soutěží zviditelní, což jim pomůže na cestě za vysněnou kariérou. To samozřejmě tak může být, ovšem ony často ani netuší, co to vlastně obnáší živit s modelingem. Hodiny stát, čekat, být po ruce, pak se na pár vteřin skvěle zatvářit, zapózovat a opět třeba hodiny čekat než se připraví další záběr. Chceme jim alespoň trochu přiblížit, že to, pro co se přihlášením a účastí v soutěži Miss Junior rozhodly, bude obnášet ještě mnoho tvrdé a usilovné práce především sama na sobě,“ dodala Kateřina Hamrová.

Reklama

Výběr článků

Načítám