Hlavní obsah

Mikulov hostil mezinárodní soutěž naturálních kulturistů

Novinky, Pavel Schauer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu se uskutečnila v Mikulově soutěž v mezinárodním obsazení v naturální kulturistice mužů a žen v jednotlivých kategoriích: Junioři do 21 let,Fitness Model-ženy,Bodyfitness-muži,muži do 180 cm,Fitnessfigura-ženy,muži nad 180 cm,Masters 40-50 let,Fitness Calssic-ženy,Masters nad 50 let,

Foto: Pavel Schauer

Nástup žen na finále

Článek

V kategorii do junioři do 21 let se umístil na prvním místě domácí borec Tibor Sulima z Arnolds Gym Mikulov. Na druhém místě byl Jan Páleníček z Fitness AVE Přerov a na třetím Denis Grohman z  Fitness AVE Přerov.

Kategorii Fitness Model-ženy obsadila Petra Kadlecová z Kralup nad Vltavou před Andreou Královou z Fitness AVE Přerov a Silvií Hoštákovou ze Slovenska.

V kategorii Bodyfitness-muži obsadil první příčku Jan Páleníček z Fitness AVE Přerov před Davidem Šlechtou z Prahy a Denisem Grohmanem z Fitness AVE Přerov.

V nejsilněji obsazené kategorii mužů do 180 cm zvítězil David Pospíchal z Union SPJ Praha, druhé místo opět patřilo domácímu borci Petru Sulimovi z Arnolds Gym Mikulov a třetí skončil Tomáš Velčický ze Slovenska.

Kategorie Fitnessfigura měla vítězku Katku Tomášovou (klub ani město neuvedeno) před Jindrou Šípkovou ze Štětí a Ivetou Hauserovou ze Slovenska.

V kategorii muži nad 180 cm kraloval Michal Pliešovský ze Slovenska před Rolandem Mehesem taktéž ze Slovenska a Janem Cahou z TJ Třebíč.

V kategorii mužů 40 až 50 let si nejlépe vedl Peter Winkler ze Slovenska. Za ním se umístil Jaroslav Novák rovněž ze Slovenska a třetí místo obsadil Pavel Brožek z TJ Start České Budějovice.

V kategorii Fitness Clasik se umístila na přední příčce Petra Kadlecová z Kralup nad Vltavou před Sadiky Sizan ze Slovenska a Andreou Královou z Fitness AVE Přerov.

Kategorii Masters nad 50let-muži ovládl Jan Louda TJ Start Č. Budějovice před Bohumilem Baarem taktéž z Fitness Pouzar České Budějovice a třetí místo uhájil Aldo Fumagalli z Itálie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám