Hlavní obsah

Malostranskou Besedou bude brázdit Loď

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již před časem na scénu vyplula nová Loď s Petrem Kutheilem. Není to Loď ledajaká, je to kapela s vlastním repertoárem. Chcete-li ji slyšet, zapište si termín 15. srpna a zajděte do pražské Malostranské Besedy. Koncert začíná ve 21.00 hodin a hostem bude Martin Písařík.

Foto: Archiv kapely Loď

Kapela Loď

Článek

Čerstvý pětatřicátník, zpěvák Petr Kutheil, který již několik let neodmyslitelně patří do velké české muzikálové rodiny, zatoužil po větším uplatnění vlastní tvorby a začal tedy hledat posádku. Nová formace, která se nechává volně inspirovat současnou hudbou, vyplula na scénu a rozhodně má budoucnost.  

Stylem se blíží pop/rocku s prvky jazzu a dokáže rozhodně zaujmout. První koncert osmičlenná kapela měla v dubnu na akci Nalaďte se v metru na Hlavním nádraží, úspěšně pokračovala na festivalu United island of Prague a další je čekají. 

Obsazení:

Petr Kutheil, frontman, zpěvák a muzikálový herec, účinkoval v pražských divadlech Karlín, Kalich, Broadway, Stavovské divadlo, Hybernia, Millenium a hostoval také v Těšínském divadle, skládá hudbu k divadelním představením a projektům různých interpretů.

Václav Tobrman, klávesy, multiinstrumentalista a zpěvák, vyhledávaný korepetitor, součást projektu Zivy Jukebox - písně na přání a navíc je oceněn také jako klavírista roku.

Pavel Bartoš, basová kytara, student KJJ, prošel například kapelami Slávek Janda, Luboš Pospíšil a dalšími.

Roman Němec, trubka, učitel na ZUŠ Lanškroun, člen Big Bandu Felixe Slováčka, spolupracuje s kapelami různých žánrů. Jazz, blues, salsa atd...

Elis Ochmanová, zpěv, muzikálová zpěvačka a herečka, spolupracuje s kapelou Timbre Music

Vojta Jelínek, kytara a vokál, vystudoval obor Informační technologie, posléze utekl z vysoké školy, aby si začal plnit svůj sen - studuje na Konzervatoři a VOŠ Jaroslava Ježka.

Barbora Šampalíková, zpěv, studentka Pražské konzervatoře, zpěvačka orchestru Karla Vlacha, účinkuje v divadle Semafor, ale i hostuje i na dalších scénách nejen v Praze.

Adrian Ševeček, bicí, člen kapely Věry Martinové, Votchi, Duende, Plum jam, All star refjůdží band.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám