Hlavní obsah

Kathy z Kelly Family a Monika Bagárová pokřtily CD českého zpěváka

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí proběhl v pražském muzeu voskových figurín Grévin křest nového CD Norberta Peticzkého pod názvem "2". A album mělo hned dva kmotry. Dorazila i Kathy z Kelly Family.

Foto: Milan Papežík - M.P. Production

Kathy Kelly, Norbert Peticzky a Monika Bagárová v muzeu Grévin

Článek

Muzeum voskových figurín v Praze skýtá mnoho možností. A výjimkou není ani party spojená s křtem alba.

A šlo opravdu o křest měsíce. Hvězdami se to jen hemžilo! Přihlížela i Lucie Bílá, avšak jen jako vosková figurína. Norbert si totiž pozval živé hvězdy, které jsou známé i od Rozvadova na západ - charizmatickou Kathy Kelly z legendární hudební skupiny Kelly Family, jenž je slavná po celém světě, a půvabnou Moniku Bagárovou, která si nyní buduje slibnou kariéru v USA.

Akci moderoval vždy usměvavý a pohotový Honza Musil a ani ten se nedokázal vyhnout slzám štěstí. Velice ho dojal fakt, že jeho kamarád Norbert vydává už druhé album a má po svém boku tak významné kmotry a spoustu nadšených přátel, kteří si prezentaci a poslech alba patřičně užili.

Ke konci prezentace Norbert uvedl, že by při poslechu kvalitního CD měl posluchač zažít ten pravý orgasmus, hudební orgasmus. A doufá, že ho zažijí i jeho posluchači. Nutno podotknout, že Norbert na svém CD nechce vydělávat, ale pouze přinášet radost, a tak je jeho album k dispozici k volnému stažení pod tímto odkazem: www.norbert2-ocko.tv

Kathy Kelly nejvíce zaujala vosková figurína Karla Gotta a ihned se o Karlovi trochu rozpovídala: „Opravdu mne ranila zpráva o jeho nynějším zdravotním stavu. Karle, přeji Vám brzké uzdravení, spoustu sil a božího požehnání. Karel Gott je pro mne velkým pojmem, je to velice pohledný muž a krásný svou duší. Věřím, že pro Vás Čechy znamená něco jako národní poklad.”

Kathy s Norbertem nezaháleli ani další den a vystoupili na ulici pod Prašnou bránou. Vystoupení sledovalo několik věrných fanoušků. Bohužel počasí nedovolilo delší program, ale není všem dnům konec a oba umělci přislíbili více takových vystoupení v ČR, kdy se vrátí ke starým kořenům Kelly Family, kteří si právě svoji kariéru vybudovali pouličním muzicírováním.

Fanouškům neunikla ani doposud neznámá postava, která doprovázela oba umělce na kytaru. Jedná se o Jana Machálka. Ten bude nově Kathy a Norberta doprovázet na kytaru, piano, bicí a perkuse. Prvním takovým vystoupením bude koncert pod širým nebem v Olomouci. Uskuteční se 18. června v Atriu ZŠ Heyrovského. Kathy s Norbertem si tak pomalu, ale jistě budují novou kapelu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám