Hlavní obsah

Karel Gott zazpívá v říjnu v Příbrami

Novinky, Jitka Doubravová

Karel Gott naposledy vystupoval v příbramské hale před pěti lety. Nyní se do hornického města vrací. Devátého října vystoupí spolu s dalšími hvězdami českého showbyznysu ve sportovní hale v Příbrami v rámci prvního ročníku Galavečera populární hudby 2015.

Foto: Jitka Doubravová
Článek

Galavečer populární hudby pořádá dvojice mladých promotérů Petr Větrovský a Jitka Doubravová.

„Napadlo mě do Příbrami přivést Karla Gotta a podělila jsem se o svou myšlenku s Petrem Větrovským, který se jí ihned chytl, a začali jsme na realizaci pracovat,“ uvedla Jitka Doubravová, která se spolu s Petrem Větrovským podílí na organizaci této pro Příbram jedinečné akce.

Gott je v nejlepší formě

„Četl jsem o sobě, že jsem nemocný a že jsem zhubl. Mohu vám však říct, že jsem v té nejlepší formě, nemám dole ani kilo a mám spoustu energie,“ uvedl Gott na nedávném koncertu v Berouně. V minulém týdnu vystupoval ve Zlíně, v poslední době má napilno a jeho program je opravdu našlapaný.

V Příbrami vystoupí Karel Gott s velkolepým doprovodem. Na pódiu ho totiž doprovodí slavná kapela Boom! Band Jiřího Dvořáka. „Karel Gott je absolutní špička, nic lepšího v naší hudební scéně nenajdete a lidé mu fandí bez rozdílu věku a vkusu. Mám radost, že se nám podařilo s ním dohodnout a on si našel ve svém nabitém programu čas na naše město. Jen setkání s ním je zážitkem. Je to obrovský profesionál,” řekl promotér večera Petr Větrovský.

Vystoupí i Petra Janů a Olga Lounová

Během Galavečera populární hudby vystoupí i zpěvačka a trojnásobná slavice Petra Janů. „Vybírali jsme takové interprety, kteří by mohli uspokojit co nejširší věkové spektrum. Petra Janů je zpěvačka nejvyšší kategorie ženské scény a její kvality jsou nesporné. Jednání s ní bylo velmi rychlé a korektní,” vysvětlil Petr Větrovský

Třetím interpretem, který se představí na podiu příbramského Galavečera populární hudby, je krásná žena, herečka, rally závodnice, skladatelka a výborná zpěvačka, Olga Lounová. „Olga by měla svou tvorbou zaujmout mladší publikum, navíc má s Karlem Gottem jeden skvělý duet, na který se též můžete na příbramském Galavečeru populární hudby těšit,” prozradila spoluorganizátorka akce Jitka Doubravová.

Vstupenky půjdou rychle na odbyt

Galavečer odstartuje v 19:00. Vstup do haly bude o hodinu dříve. Předprodej vstupenek bude probíhat od konce příštího týdne na recepci v hotelu Belvedere v Příbrami, ve sport baru Tip Games v ulici Boženy Němcové, ve všech pobočkách Dami Fresh a v Dami Bubble, a v neposlední řadě v trafice v OC Stavus. 

Organizátoři upozorňují, aby zájemci s koupí vstupenky neotáleli, protože kapacita sportovní haly je omezená a vzhledem k výše uvedeným interpretům je očekáván eminentní zájem. Příbram tak v říjnu čeká pravděpodobně jedna z největších kulturních akcí roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám