Hlavní obsah

Hubert a Hodan, oblíbení Krysáci ze smetiště, se stěhují do Děčína

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbené postavičky z animovaného večerníčku Krysáci ze smetiště se stěhují do Oblastního muzea v Děčíně. Ale jen na chvíli. Rozsáhlá putovní výstava bude doplněna o autentické scény ze seriálu, který proslavil i hlas Bolka Polívky a Jiřího Pechy.

Foto: Oblastní muzeum Děčín
Článek

Krysáci Hubert a Hodan ze smetiště u Vizovic se svým sádrovým kamarádem trpaslíkem Ludvíkem zavítají do Děčína. Samozřejmě nezapomenou přivézt i bílého laboratorního potkana z Prahy, Edu.

„Všichni se na čtvrt roku zabydlí na svém smetišti a v zásuvkách šicího stroje v prostorách Oblastního muzea v Děčíně. Velká výstava známých postaviček Krysáků z oblíbeného animovaného večerníčku se bude konat od 7. dubna do 30. června v Oblastním muzeu v Děčíně,” informovala Ilona Rosenkracová z Oblastního muzea Děčín.

 V čase jarním výstava jistě potěší nejen dětem, ale jejich rodiče. Vlídného jemného humoru není totiž nikdy dost. A právě Krysáci jsou toho příkladem.  

Reklama

Výběr článků

Načítám