Hlavní obsah

Franck Provost pořádá společenský večer s plesem na Žofíně. Přijde i Dagmar Havlová

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Charitativní společenský večer s plesem, přehlídkou účesů a hudebním programem pořádá Franck Provost. Koná se v Praze na Žofíně ve středu 5. prosince. Účast potvrdil i majitel Franck Provost a Dagmar Havlová, která převezme šek pro charitu.

Foto: Franck Provost
Článek

Franck Provost si otevřel své první kadeřnictví Saint-Germain v Yvelines  a o čtyři roky později již jako uznávaný odborník si v roce 1979 otvírá první salón v Paříži. Jeho účesy nosily takové hvězdy, jako Tina Turner, Sharon Stone nebo Romy Schneider.

Kadeřnické salony Franck Provost dnes nabízejí komplexní kadeřnické služby i v České republice. Dámské a pánské účesy, módní kolekce střihů a barev, spolu s prodejem vlasové kosmetiky Franck Provost, Fabio Salsa, L´Oréal Professionnel a Kérastase k profesionální úpravě vlasů.

U příležitosti 10 let kadeřnických salonů Franck Provost v České republice uspořádá charitativní společenský večer s plesem na Žofíně (ve středu 5. prosince). Moderuje Chantal Poullain.

Na tomto společenském večeru s bohatým programem uvede novou kolekci účesů Franck Provost Smoking Couture - Zima 2012/13 spolu s nejnovějšími modely známých návrhářských domů jako Yves Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen a mnoho dalších.

V kulturním programu vystoupí přední česká operní pěvkyně, mezzosopranistka Andrea Kalivodová, sopranistka Markéta Mátlová i houslový virtuos Pavel Šporcl.

Ples se bude konat za osobní účasti Francka Provosta a Dagmar Havlové, která převezme šek pro pomoc domovu seniorů za nadaci Vize 97.

Reklama

Výběr článků

Načítám