Hlavní obsah

Filmový festival zimních sportů míří do Valašského Meziříčí

Novinky, Ondřej Smolka

Po únorovém Filmovém festivalu Expediční kamera přichází do Valašského Meziříčí také zimní verze - Filmový festival zimních sportů. V M-klubu tak diváci budou svědky extrémních výkonů již v pondělí 19. listopadu od 19.00 hodin.

Foto: Promo foto

Z filmu ALL.I.CAN

Článek

V nové sezoně si meziříčský M-klub připravil pro všechny milovníky hudby a filmu novinku s názvem Filmový M-klub a právě v rámci tohoto večera se mohou všichni příznivci extrémního lyžování, zimního lezení, skialpinismu a dalších extrémních zážitků těšit na Filmový festival zimních sportů.

Akce, která zahrnuje na 120 měst po celé České republice, startuje pražskou premiérou 8. listopadu. Filmový festival zimních sportů je největší festival svého druhu u nás. „Jsem rád, že tento festival proběhne i u nás v M-klubu. Diváci tak budou moci shlédnout nejlepší filmy uplynulé sezony,“ řekl dramaturg M-klubu David Schwager. V průběhu večera se tak představí osm filmů z USA, Kanady, Norska, Francie a České republiky.

Popis jednotlivých promítaných filmů naleznete na www.ZimniFestival.cz nebo na stránkách M-klubu. Vstupenky v předprodeji lze zakoupit v Informačním centru ve Valašském Meziříčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám