Hlavní obsah

Fešák pes aneb Punťa šou po roce opět ve vsetínské Panské zahradě

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dům kultury Vsetín ve spolupráci s Alcedem - střediskem volného času Vsetín pořádá již 12. ročník akce určené pro milovníky psů ve Vsetíně Fešák pes aneb Punťa šou. Nejen pejskaři se mohou těšit na neděli 17. června, kdy Punťa šou proběhne od 15.00 hodin v Panské zahradě.

Foto: DK Vsetín
Článek

Tradiční vsetínská voříškiáda je akcí, jejímž cílem je oslovit majitele psů, kteří mají své psy jako rodinné mazlíčky a nechodí s nimi na žádné cvičení pod vedením profesionálů. „Pejsci jsou vychováváni takzvanou přirozenou cestou. To znamená, že zvládají příkazy jako je „sedni“, „lehni“, „ke mně“ a podobně,“ uvedl Radek Kleibl z Alceda.

Součástí budou ukázky a cvičení agility, ukázky práce s asistenčním psem a volné cvičení základních dovedností pejsků za asistence lektorů. Po celou dobu akce budou k dispozici odborníci, kteří majitelům poradí, jak mohou svoje psy něco naučit.

„Letos je povinná registrace na místě, maximální počet přihlášených pejsků je třicet,“ řekl Radek Kleibl a dodal, že každý účastník se po skončení může těšit na balíček se vzorky krmiva a pamlsků pro psy od firmy Candy s.r.o.

Reklama

Výběr článků

Načítám