Hlavní obsah

Evakuaci na kolech - cíl neznámý pořádá 13. pražský obvod

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všichni do sedel! Cyklisté už se nemohli hezkého počasí dočkat, nyní mají příležitostí na vyjížďky dostatek. Zajímavou akci pořádá radnice 13. pražského obvodu. Očekává se velká účast, čili nejen kolo, ale i ohleduplnost s sebou. A samozřejmě přilby.

Foto: Bohdan Pardubický

Ilustrační foto z minulého ročníku

Článek

"Městská část Praha 13 zve v sobotu 27. dubna na tradiční cyklistickou akci – letos již 10. ročník - Evakuace na kole. Sraz účastníků je v 9.00 před radnicí Prahy 13 na Slunečním náměstí (stanice metra B Hůrka). Na startu obdržíte mapu s vyznačenou trasou a stručným textem k zajímavostem. Hromadný start je v 9.30. Nenáročná vyjížďka v délce asi 26 km je určena pro všechny věkové kategorie. Trasa vede převážně rovinatým terénem po cyklotrasách a vedlejších silnicích," pozval na akci tiskový mluvčí radnice Samuel Truschka.

"Všichni Jaroslavové, kteří v sobotu slaví svátek, se mohou těšit na překvapení v cíli. Na závěr proběhnou soutěže o ceny a bude připraveno výborné občerstvení na grilu. Účastníci jedou na vlastní zodpovědnost a jsou povinni dodržovat pravidla silničního provozu," dodal Samuel Truschka.

 Akci pořádá referát krizového řízení radnice Prahy 13.

Reklama

Výběr článků

Načítám