Hlavní obsah

Dog Eat Dog a Lord Bishop pokoří bílinský Bořeň

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Bílině v Letním amfiteátru Na Kyselce letos vypukne již čtvrtý ročník letního festivalu Bořeň Mysteria Open Air. Jako hlavní tahák se 18. června představí legendární americká skate surf crossover partička Dog Eat Dog.

Foto: archiv pořadatele

Dog Eat Dog

Článek

Festivalová série Mysteria upozorňuje formou pořádné porce kvalitní rockové muziky na přírodní krásy České republiky. A proč právě Bořeň Mysteria Open Air? Odpověď je jednoduchá. Nad městem Bílina se tyčí naprosto ojedinělý sklanatý vrch Bořeň, který při příjezdu od města Most či pohledu z letního areálu Kyselka připomíná atmosféru třetihor.

Letos se v letním amfiteátru kromě Dog Eat Dog představí holandští HC-metaloví My City Burning, němečtí The Fog Joggers (Rock Blues Indie), doprovodná skupina Chestera Benningtona z Linkin Park JULIEN-K (USA), nebo šílený americký dvoumetrový černoch Lord Bishop a jeho sex garage Rock´n´Roll

Samozřejmě zahraniční hosty podpoří spousta zástupců české scény např. S.P.S., Calathea, Inborned Lycantropy, Face Are Fiction, The Seegers, Remeber The Heroes, Pipes And Pints, Kurva od vedle, Anger Inside, Sapiens, Saigon Project DJ´s a další.

Ke správnému open air hudebnímu festivalu patří kvalitní muzika, krásná příroda, přátelé, pohodová atmosféra a něco dobrého k jídlu a pití. Proto neváhejte a stejně jako v minulém roce přijďte v hojném množství navštívit festival, který vám přesně tuto kombinaci nabízí. Přijeďte se vyvětrat do krásného prostředí kaňonu mezi Českým středohořím a Krušnými horami. Přijeďte třeba už ráno, protože na vrchol Bořně vede od bílinského vlakového nádraží okružní, zeleně značená turistická cesta, která obchází úpatí hory Bořeň a vrací se zpět do výchozího místa. Od rozcestníku na jižním úbočí hory odbočuje z této zelené okružní turistické stezky vrcholová, rovněž zeleně značená pěšina, která vás dovede náročným, ale krásným terénem až na skalnatou špičku vrchu Bořeň.

Vstupné: 420,-Kč v předprodeji, 499,-Kč na místě   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám