Hlavní obsah

Do Velkých Karlovic na Štěpána opět začne jezdit skibus

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také v letošním roce mohou „nemotorizovaní“ zájemci o lyžování ve Velkých Karlovicích využít skibus, který je dopraví napříč Zlínským krajem až do cílové stanice u karlovického Ski areálu Razula. Zahájí provoz 26. prosince a bude jezdit vždy v sobotu a neděli do konce února, s výjimkou 1. ledna.

Foto: Ski areál Razula

Lyžaři se mohou svézt do Velkých Karlovic skibusem.

Článek

„Autobus bude vyjíždět v 7.10 hodin z nádraží v Kroměříži a na trase bude zastavovat mimo jiné v Hulíně, Otrokovicích, Zlíně, Vizovicích či Vsetíně. Zpět vyráží od Ski areálu Razula půl hodiny po ukončení provozu vleků, tedy v 16.25 hodin,“ uvedl Květoslav Nábělek z kroměřížské společnosti KRODOS BUS, která skibus provozuje.

Skibus mohou lyžaři využít k dopravě i do dalších lyžařských areálů, které leží po trase, nebo například do nově otevíraných Termálních bazénů v hotelu Horal. Jen ve Ski areálu Razula jim ale nabídnou částečnou kompenzaci nákladů na cestu.

„Cestujícím, kteří přistoupí kdekoliv na trase mezi Kroměříží a obcí Karolinka a předloží jízdenku v pokladně, bude ve Ski areálu Razula odpočtena výše jednosměrného jízdného z celodenní permanentky. Pokud budou lyžovat jen na sjezdovce Horal, odečte se jim polovina jízdného,“ doplnil Michal Vala ze Ski areálu Razula.

Nejdražší jízdenka pro cestující z/do Kroměříže stojí 88 Kč, například ze Zlína 68 Kč a ze Vsetína 39 Kč. K ceně jízdného se připočítává jednotná částka 10 Kč za přepravu lyží.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám