Hlavní obsah

Den Starobrna: 11 kapel na třech pódiích a autogramiáda s mistrovskou Kometou

Novinky, Jaroslav Štěpaník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční každoroční akce v areálu Pivovaru Starobrno, který má své sídlo v nejstarší části města již 146 let, se koná v sobotu 8. září.

Foto: Jaroslav Štěpaník

Plakát k akci

Článek

Návštěvníci se mohou těšit na odpoledne a večer plný zábavy, hudby i soutěží od 11 hodin. Závěrečnou tečkou bude jako vždy ohňostroj. Celou akci, letos v duchu letní kampaně Život nepočká, bude moderovat osvědčená dvojice en.dru a NASTY. 

Od roku 2012 je Pivovar Starobrno generálním partnerem Komety Brno, současného týmu, který úspěšně navázal na své předchůdce a velkou éru brněnského hokeje. Řadou  výborných umístění v naší nejvyšší soutěži, zatím vrcholících ziskem dvou za sebou následujících mistrovských titulů, vrátila Kometa Brno zpět do čela historické tabulky.

Již ve 12.45 na horním pivovarském nádvoří dojde k dynamicky hokejovému startu. - Pokřtěn bude nový dres. Hned poté bude následovat autogramiáda mistrů – hráčů HC Kometa. Fanoušci a příznivci budou mít jedinečnou příležitost setkat se s nimi a třeba se vyfotit i s oběma mistrovskými poháry.

Nejsilnějšími magnety hudebního programu bude vystoupení skupiny Portless se zpěvákem Kryštofem Michalem, diváci si užijí i Pavla Calltu, známého ze semifinále soutěže Česko Slovensko má talent, nebo Sabinu Křovákovou, vítězku Česko Slovenské Superstar z roku 2013. Těšit se mohou i na MARPA a TroubleGang. Koncerty se budou střídat na pódiích na horním i dolním nádvoří. Třetí podium na sladovém dvoře bude lákat například na Stand Up vystoupení (VOJTAANO) nebo pražskou hip hopovou skupinu Indy & Wich.

Každoročně přitahují exkurze do výrobních prostor pivovaru. Provádět budou i jeho zaměstnanci. Vůbec poprvé nabídnou ochutnávku nefiltrovaného ležáku přímo z tanku. Letos je připravena i pivní škola s obchodním sládkem Svatoplukem Vrzalou, tentokrát víc interaktivní. Účastníci se budou učit čepovat, zahrají si Pub Kvíz a vyzkoušejí degustaci. Za jednotlivé aktivity získají body, po jejichž součtu starobrněnské dárky. Zájemci o pivní školu se mohou hlásit u hostesek při vstupu do stanu naproti vrchní bráně pivovaru.

K dispozici je dostatek místa k posezení u jídla a nápojů. Pokrmy zahrnují standardní nabídku, na kterou si návštěvníci zvykli z minulých let, ale i novinky a speciality, např. starobrněnský burger. Na čepu bude celý sortiment starobrněnských piv, včetně těch ověnčených úspěchy v soutěžích.

Vstupenky: v předprodeji www.ticketstream.cz za 99 korun, do 7. září. Stejně tak v Pivovarské prodejně: Hlinky 160/12 (vedle pivovaru). V den konání 8. září vstupenky na místě za 149 korun. Děti do 150 centimetrů v doprovodu rodičů vstup zdarma, stejně jako majitelé průkazu ZTP, ZTP/P, kteří na místě předloží příslušný průkaz. A důležitá noticka: Vypadá to, tradiční akci, široce navštěvované akci bude přát i počasí!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám