Hlavní obsah

Den české logistiky již tuto středu

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 5. dubna se v logistickém CT Parku Praha Sever u Kozomína nedaleko Kralup uskuteční již třetí Den české logistiky.

Foto: Česká logistická asociace

Podlouhlá budova CTParku Praha Sever se nachází těsně vedle dálnice D-8 hned u sjezdu Kralupy/Úžice.

Článek

Na úvod zde promluví přední český logistický expert, profesor Václav Cempírek, prezident České logistické asociace.

Přes 350 účastníků dále pozdraví Dr. Jos Marinus, prezident Evropské logistické asociace. Jako třetí na úvod promluví Jaroslav Kaizr, obchodní ředitel CTP Investu, v jehož objektu se akce letos koná.

Nejočekávanějším hostem bude zřejmě Václav Klaus junior, který se se všemi účastníky rád podělí o své aktuální názory na vzdělávání v současné éře logistiky.

Na Klause juniora vzápětí naváže docent Pavel Mertlík, aktuálně rektor Vysoké školy Auto Škoda, s tématem kvalifikace pracovních sil jako nástroj moderní ekonomiky.

Další pětice řečníků "od fochu" ve složení Dalibor Lakomý, Jan Rindt, Petr Čech, Jiří Krofta a Rostislav Hlosta se bude velmi důkladně zaobírat otázkami dnešních logistických řešení od A do Z.

Obdobná profesní setkání se dnes konají po celém světě, protože kapitáni dlouhé řady mnohasethlavých logistických týmů i dnes vedle kontaktů na dálku si velmi považují kontaktů osobních, kdy hlavně v případě krizových momentů, které se během přepravy i skladování vyskytují poměrně často, mohou rychle a neformálně oslovit příslušné konkrétní kolegy, které znají osobně, s žádostí o pomoc s následným rychlým řešením, a to hlavně pro případ skutečně nenadálých mimořádných událostí.

Skladový terminál CT Parku Praha Sever se nachází hned u dálnice D-8 vedle sjezdu Kralupy/Úžice. Místo konání se nachází hned u kruhového objezdu na katastru Kozomína, kam se dostanete po někdejší E-55 (dnes 608), která prakticky vede souběžně s dnešní dálnicí D-8.

Z Kralup se tam snadno dostanete silnicí kolem Kovošrotu, Chvatěrub a "koulí", odkud pak silnice přímo ústí na kruhovou křižovatku právě se silnicí 608.

Celou akci bude mezi devátou ráno až čtvrtou odpoledne moderovat Vlasta Korec, který je mj. rovněž držitel hned několika řidičských oprávnění včetně kamionu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám