Hlavní obsah

Cirkus Berousek zavítal do Brna

Novinky, Petr Gongol

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po dvou letech se do moravské metropole opět vrátil Berousek Originál Cirkus Sultán, který divákům předvede smečku sibiřských tygrů a americké aligátory.

Foto: Petr Gongol (www.cirkusy.eu)

Principál Berousek se svou karavanou velbloudů

Článek

Výcviky zvířat, které tuto rodinu proslavily, jsou prováděny s tolerancí, porozuměním a láskou ke zvířatům, která motivují výhradně jídlem a cvičí je pouze v tom, co je baví a k čemu je nemusejí nutit. 

V roce 1981 získala drezúra medvědů pod vedením Karla Berouska nejvyšší vyznamenání v Tokiu za Super show s medvědy. Obrovský úspěch pak Berouskové zaznamenali v Americe, kde byli jako jediní z českých umělců pozváni na hostování v největším Disneylandu na světě v Orlandu na Floridě.

V dnešní době Berousek Originál Cirkus Sultán nabízí divákům více než dvouhodinový program, během kterého se můžeme těšit na koně, poníky, čínské kachny, lamy alpaky, krokodýly, aligátory, opice jezdící na ponících a ojedinělou drezúru sibiřských tygrů společně s vzácným bengálským bílým tygrem Alexem pod vedením principála Karla Berouska ml.

Cirkus Berousek se usídlil v brněnské části Bohunice do 8. března, naproti obchodnímu domu Tesco, takzvaný Campus v ulici Kamenice.

Časy představení:

Všední dny od 17:00 hod.

Všední dny od 17:00 hod. Sobota od 15:00 hod.

Neděle od 11:00 hod.

Reklama

Výběr článků

Načítám