Hlavní obsah

Chuť dobrého vína o prvním májovém víkendu pozve do Velkých Pavlovic

Novinky, Zita Dvořáková

O prvním májovém víkendu již tradičně otevře spolek vinařů Víno z Velkých Pavlovic téměř 20 vinných sklepů a k ochutnání budou nejen vína ročníku 2014.

Foto: Víno z Velkých Pavlovic
Článek

Spolek vinařů Víno z Velkých Pavlovic a Město Velké Pavlovice pořádá v sobotu 2. května tradiční MÁJOVÉ OTEVŘENÉ SKLEPY.

Na své si přijdou všichni při ochutnávce vynikajících velkopavlovických vín. V téměř 20 otevřených vinných sklepech budou představena vína ročníku 2014, ale také další zajímavé vzorky.

Podle zažité tradice se začne v 11.00 hodin (sklepy budou otevřeny až do 18 hodin). Připravena bude oblíbená tipovací soutěž s vinaři o vinné ceny a ve sklepech bude hrát a zpívat Hudecká muzika Ondřeje Vinklera. 

Občerstvení je zajištěno u místa prodeje vstupenek (ovarové speciality), ve vybraných sklepech vinařů a místních restauracích, např. nabídka kvalitních sýrů nejen k degustaci vína a další. 

Vstupné zahrnuje neomezenou degustaci ve všech otevřených sklepech, kupony na nákup vína, degustační skleničku, vinný lístek s mapou města a zaznačenými otevřenými vinnými sklepy, restauracemi, nosičku na skleničku a samozřejmě propisku k poznámkám pro záznamy hodnocení degustací vzorků velkopavlovických vín.

Sobotní večer bude zakončen v místí sokolovně posezením a tancem u cimbálové muziky Lašár z Velkých Pavlovic - a samozřejmě ochutnávkou vín velkopavlovických vinařů.

Reklama

Výběr článků

Načítám