Hlavní obsah

Chantal Poullain vystoupí na hradě Karlštejně

Novinky, Vladimír Lachout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový koncertní projekt obsahující slavné francouzské šansony představí 27. října na hradě Karlštejně oblíbená herečka a zpěvačka Chantal Poullain. Doprovázet ji bude trio českého jazzmana Štěpána Markoviče.

Foto: www.hrad-karlstejn.cz
Článek

Koncert pořádaný Státním hradem Karlštejn ve spolupráci s Jazz Agency se uskuteční v Hodovní síni od 18 hodin. Vstupenky na akci lze zakoupit v pokladnách hradu nebo on-line na www.hrad-karlstejn.cz.

Chantal Poullain je oblíbená filmová a divadelní herečka. Vystudovala divadelní akademii v Ženevě, poté studovala v Anglii, hrála v několika francouzských a švýcarských televizních filmech. Je zakladatelkou a prezidentkou nadace Archa Chantal. V roce 2007 vydala album Chansons, které je základem šansonového koncertního vystoupení.

Saxofonista Štěpán Markovič patří mezi nejúspěšnější jazzové umělce české hudební scény. Doprovázel velké množství tuzemských a zahraničních osobností; je vyhledávaným studiovým hráčem. Nejvýraznější spoluprací je koncertní turné s Ray Charlesem či Lizou Minnelli; natočil album s Billem Clintonem. Jeho trio v projektu s Chantal Poullain doplňuje pianista Ondřej Kabrna a kontrabasista Vít Švec.

Reklama

Výběr článků

Načítám