Hlavní obsah

Březnový Knihotrh se uskuteční v náhradním termínu

Novinky, Kateřina Martykánová

Dobročinný Knihotrh ve Zlatém jablku se z důvodu nemoci organizátorů uskuteční v náhradním termínu. Ve středu 11. března v čase od 14 do 19 hodin tak mohou zákazníci centra přispět koupí knihy na nákladné rehabilitace Adámkovi Zamazalovi ze Zlína, který trpí dětskou mozkovou obrnou.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

S pravidelnou charitativní akcí přichází opět stovky zajímavých knih z druhé ruky, které si budou moci zájemci zakoupit za velmi příznivé ceny. Ty nejlevnější kousky pořídí už od třiceti korun.

Důležitější je ale dobročinné zaměření prodeje. Dvacet korun z každé knihy poputuje Adámkovi Zamazalovi, který od narození trpí dětskou mozkovou obrnou a potřebuje nákladné rehabilitace.

KnihoTrh již tradičně organizuje Zlínský nočník, knihy k prodeji zajistili Knihomilové, dobročinný obchod Dobroděj a Dotek Vizovice. Spolupořadatelem je také obchodní centrum Zlaté jablko, kde budou ve středu 11. března od 14:00 do 19:00 hodin knihy čekat na své nové majitele.

„Kdo má zájem pomoci a chce přispět staršími knihami, má možnost přinést je přímo na akci,“ uvedl Igor Dostál ze Zlínského nočníku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám