Hlavní obsah

Božídarský Neklid nabízí vynikající lyžařské podmínky

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Provozovatelé krušnohorských zimních středisek mají konečně důvod ke spokojenosti. Po zasněžování technickým sněhem připadlo dost přírodního, na svahy mohou sjezdaři, běžecké trati jsou také v permanenci. Boží Dar – Neklid je plně v provozu a nabízí perfektní svezení.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

I o víkendech se jezdí zcela bez čekání ve frontách, sjezdovky zůstávají v perfektním stavu po celý den a ve snowparku jsou připraveny první překážky. V okolí Božího Daru je nataženo několik desítek ilometrů běžeckých tras. Skiareál připravil pro návštěvníky perfektní lyžovačku i služby.

Pro věrné návštěvníky areál připravili zcela nový typ permanentky – 10 dní v sezóně. Čipová nepřenosná karta umožňuje lyžovat libovolných 10 dní v rámci lyžařské sezóny. Koupíte kartu a přijedete kdykoli máte čas nebo jsou vhodné podmínky.

K vydání karty můžete použít jak hotovost, tak i nebo platební kartu, pasovou fotografii a 200 Kč zálohu na čipovou kartu. Kartu vydává pouze pokladna Za Prahou.

Můžete otestovat vybavení zdarma

O nadcházejícím víkendu 23. a 24. ledna bude na Neklidu jako každý rok čekat kamion značky Scott naplněný nejnovějšími lyžemi, botami a dalšími produkty této značky, které budete moci po celý víkend zdarma testovat. Předpověď slibuje na víkend čerstvý sníh, o to bude větší požitek z  lyžování.

Reklama

Výběr článků

Načítám