Hlavní obsah

Basketbalová událost roku v Olomouci

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc bude poprvé hostit dvojutkání nadstavbové části nejvyšší české basketbalové NBL Kooperativa ligy. Dva její zápasy se odehrají v Čajkaréně 28. března a 4. dubna, kde proti sobě nastoupí hráči týmů BK Olomoucko, BK JIP Pardubice a ČEZ Basketball Nymburk.

Foto: Radim Kašpar

Pozvánka

Článek

BK Olomoucko přivítá špičkové týmy

Na palubovce Čajkarény se 28. března a 4. dubna odehrají dva domácí zápasy nadstavbové části NBL Kooperativa ligy. První z nich proběhne 28. března v 18:00 a síly v něm poměří hráči prvoligového BK Olomoucko s týmem BK JIP Pardubice.

Basketbalová událost roku následně vyvrcholí zápasem 4. dubna v 18:00, kdy proti týmu BK Olomoucko nastoupí mezinárodně ostřílený soupeř a několikanásobný mistr české ligy, ČEZ Basketball Nymburk.

Premiérou je pro Olomouc samotné hostitelství klubu s neochvějným renomé a nadstandartními výsledky. Řeč je o týmu ČEZ Basketball Nymburk, který se drží na vedoucí příčce NBL Kooperativa ligy a představuje tak pro domácí hráče skvělou možnost srovnání sil s nejlepším českým týmem.

Čajkaréna v novém

Nutno podotknout, že Olomouc takovou akci hostí poprvé, a díky tomu mohou místní fanoušci zažít atmosféru špičkového basketbalu. Sportovní ředitel BK Olomoucko Michal Pekárek nadcházející zápasy vyhlíží s velkým nadšením: „Je neuvěřitelný úspěch, že se nám podařilo tak skvělý tým, kterým je ČEZ Basketball Nymburk, dostat do Olomouce! Osobně mám z toho velkou radost a těším se na skvělou atmosféru v hale při obou utkáních.”

Lákadlem akce jsou nově rekonstruované prostory Čajkarény, které jsou po důkladné modernizaci a navýšení kapacity k sezení připraveny na příliv basketbalových fanoušků.

Vstupenky pouze na místě

Bude to kvalitní podívaná, jak pro basketbalové znalce, tak pro amatérské divácké oko. Domácí tým BK Olomoucko upíná k tomuto dvojutkání všechny síly a připravuje se na obávané soupeře. Stejně tak vyhlíží skvělou podporu domácího publika, bez které to rozhodně nepůjde.

„Rád bych pozval všechny sportovní fanoušky na tuto velkolepou událost. Vstupenky budou k dispozici vždy hodinu před začátkem zápasu přímo v Čajkaréně,” dodal Pekárek.

Další informace o akci na www.bkolomoucko.cz nebo na facebookových stránkách.

Reklama

Výběr článků

Načítám