Hlavní obsah

Adela Banášová podporuje zdravé sebevědomí, přispěla sdružení Anabell

Novinky, Eva Fryšarová

Adela Banášová podpořila občanské sdružení Anabell, které pomáhá osobám s poruchami příjmu potravy. Sdružení předala šek v hodnotě 50 000 Kč. Na projektu Adela spolupracovala se značkou Dove, která je známá svými kampaněmi za skutečnou krásu.

Foto: Archiv Dove

Adela Banášová předala Anabell šek v hodnodě 50 tisíc korun

Článek

„Jsem ráda, že jsem mohla podpořit občanské sdružení, které pomáhá jak ženám, tak mužům v boji s poruchami příjmu potravy. Je důležité, že takové sdružení existuje a že je tady pro ty, kteří se ocitnou v obtížné životní situaci,“ vysvětlila svoji aktivitu Adela Banášová.

Věnovala Anabell svůj honorář za spolupráci na projektu v rámci kterého navrhla originální design trička Dove. „Mnou navržené tričko má lásku již v pohledu a tím jsem chtěla říci, že každá z nás se má umět na sebe podívat právě s láskou a se zdravým sebevědomím a hlavně se tak i vnímat.“

Věra Jiroudková, Brand manažerka značky Dove, za značku Dove ke spolupráci dodává: „Iniciativu Adely podpořit občanského sdružení Anabell, jsme přivítali s nadšením, protože naprosto koresponduje s filozofií značky. Značka Dove se snaží podpořit zdravé ženské sebevědomí. Přejeme si, aby se každá žena na sebe při pohledu do zrcadla uměla usmát a byla hrdá na svou přirozenou krásu.“

Občanské sdružení Anabell obdrželo šek v hodnotě 50 000 Kč. Pokud se o sdružení chcete dozvědět více, trápí vás potíže s poruchou příjmu potravy a potřebujete si o tom s někým promluvit, či chcete přispět podobně jako Adela (samozřejmě i malá částka pomůže), tak více informací naleznete zde: www.anabell.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám