Hlavní obsah

Vánoce Michaely Noskové budou letos bez experimentů

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Michaela Nosková je oficiálně rozvedená teprve od letoška, ale od manžela se odstěhovala už loni. To s ním ale ještě kvůli dceři Elišce trávila společné Vánoce, aby si holčička užila kompletní rodinu. Letos už ale tenhle experiment podruhé nepodstoupí.

Vánoce Michaely NoskovéVideo: Novinky

 
Článek

S bývalým manželem Janem Horsákem o tom, jak přesně budou trávit Vánoce, ještě nemluvila. „Myslím si, že to nedopadne tak jako loni a neskloubíme to časově a každý to oslavíme zvlášť,” je si téměř jistá Nosková.

„Zjistila jsem, že Elišce se hrozně líbí, když má třeba trojí oslavu. Takže to asi rozdělíme na dny, 23. prosince jedna rodina, 24. prosince druhá rodina a 25. prosince třetí, to je babička na Moravě,” upřesnila.

Míša už začala vybírat pro dceru i dárky, ale vždycky jí je rovnou dala, aniž by dokázala počkat až na Ježíška. „Koupila jsem Hello Kitty, šatičky od Disneyho a podobné věci. Schovávat bych je nevydržela,” smála se.

Pro dceru má ale připravený jeden pořádný dárek. „Slíbila jsem jí, že se mnou poletí do Ameriky. A mám to už přesně rozplánované. Poletíme hned na začátku roku, kdy mám volno, do Miami a tam odtud na pět dní na plavbu Disney lodí, to bude nadšená,” věří zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám