Hlavní obsah

Tipy na dárky, které potěší každého muže

Novinky, Dana Sokolová

Vánoce jsou skutečně již za dveřmi a je tedy nejvyšší čas dokoupit dárky i pro naše mužské polovičky. Připravili jsme proto pro vás hned několik inspirací. Jelikož je každý muž trošku jiný, rozdělili jsme je do několika hlavních charakterových skupin - od skutečných fajnšmekrů, přes muže zaměřené na svůj vzhled, vyznavače zdravého životního stylu, pohodáře či věčné hračičky po milovníky adrenalinu.

Foto: Profimedia.cz

Vánoční dárky

Článek

1. Fajnšmekři, kteří sázejí na kvalitu a prestiž 

Radost skutečným fajnšmekrům učiní vše, co jim vylepší prestiž, od nejnovějšího modelu telefonu, dokonale padnoucího elegantního oblečení, přes koženou peněženku, plnicí pero, tašku na notebook až po elegantní hodinky, manžetové knoflíčky či jedinečné parfémy.

Chybu neuděláte ani drahým archivním vínem, víceletým koňakem či bourbonem, případně vstupenkami na exkluzivní kulturní zážitek, víkendový pobyt s golfem a luxusním wellness nebo kurzem vaření s opravdovými mistry svého oboru.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy Note10 - 24 990 Kč

Foto: archív firmy

Prémiový zastřihovač Philips MG7745/15 14v1 - umožní muži precizně vyšperkovat svůj styl od hlavy až k patě. Obsahuje 2 zastřihávací hřebeny pro strniště, vousy, 3 hřebeny na vlasy, 2 hřebeny na tělo a zastřihovač nosních a ušních chloupků, 2199 Kč.

Foto: archív firmy

Pilot Capless luxusní plnicí pero – v těle je ukryt přesný mechanismus, který umožňuje zasunutí hrotu do těla pera, když není používán. Je zdoben cenným rhodiem a jeho hrot je vyroben z 18karátového zlata, 5560 Kč.

Foto: archív firmy

Dřevěné auto Old Car s láhví 0,2 ltr. pod kapotou, která je fixována magnetem. Odklopením kapoty lze vyjmout láhev k používání, DT Glass ze Železného Brodu, od 399 Kč.

Foto: JV Agentura s. r. o.

Nespoutaný virtuos všech žánrů Lang Lang poprvé v O2 aréně. Klavírista, pedagog a filantrop Lang Lang patří v posledních letech k nejzářivějším hvězdám v oblasti klasické hudby. Vstupenky od 1100 do 8800 Kč.

Foto: archív firmy

Průlet nad New Yorkem při západu slunce. Řeč je o virtuální realitě ve větrném tunelu - 360stupňové video začíná nad Central Parkem a pokračuje nad střechami mrakodrapů ve střední části Manhattanu. Zážitky 1999 Kč

Foto: archív firmy

Hnědá károvaná kašmírová šála John & Paul, 3390 Kč; Holicí shavetta Proraso, 1490 Kč; Luxusní pětidílný manikurový set v koženém pouzdře Erbe Solingen, 3290 Kč. Vše Gentleman Store

Foto: archív firmy

Trička pod košili - bambusová trička od české značky Bambutik poskytují dokonalý komfort nošení – díky antibakteriálním vlastnostem nejsou cítit potem, jsou velmi hebká, ideální jako spodní vrstva. Dostupné ve střihu slim, classic či nátělníku, od 540 Kč

Foto: archív firmy

Pákové espresso Sage The Barista Pro SES878BTR ocení každý skutečný milovník kávy a fajnšmekr, který si potrpí na detail a prestiž, 21 990 Kč.

Foto: archív firmy

Vůně K by Dolce & Gabbana - kombinuje červené pomeranče a lisované sicilské citrony, podbarvují je bobule jalovce, akcenty jantaru a zklidňující šalvěj smíšené s ostrou pelargonií a posílené lavandinem. S jiskrami pálivých chilli papriček, od 1790 Kč.

Foto: archív firmy

Gramofon Elac Miracord 50 – skvělý dárek pro muže a současně designový doplněk domácnosti. Lze připojit k výkonnému zesilovači, aktivní regálové repro sestavě či dokonce k přenosným reproduktorům s linkovým vstupem, 9990 Kč.

Foto: archív firmy

Kurzy vaření v SaSaZu, s nejlepšími šéfkuchaři asijské kuchyně u nás - pro fanoušky asijské kuchyně, gurmány a skutečné fajnšmekry. Na výběr máte to nejlepší z jihovýchodní Asie, indonéské kuchyně, thajské kuchyně, od 2300 Kč.

Tipy na vánoční dárky pro automobilové a motocyklové nadšence

Vánoce

Muži zaměření na svůj vzhled

Takové muže potěší téměř vše od kosmetických přípravků, vůní, oblečení až po poukázky do kosmetických a barber salonů. Zároveň však také nejnovější technologické věcičky, jež doplňují jejich image.

Foto: Ivan Makalouš

Sada na úpravu vousů Prime Barber. Značková sada na úpravu vousů ve stylovém balení. Sada obsahuje kartáč s kančími štětinami, pevný hřeben na vousy ze santalového dřeva, speciální nůžky na vousy, jojobo-arganový olej - pro změkčení a vyživení vousů, balzám na vousy, plachtu na holení a praktickou cestovní toaletní tašku. Cena: 1399 Kč

Foto: archív firmy

Isse Miyake Rose & Rose a Wood & Wood - dřevitá síla cedru, santalového dřeva v kontrastu s grapefruitem, kardamomem, pačulí a svěžím vetiverem a fazolí tonkou, od 1890 Kč

Foto: archív firmy

Limitovaná edice Johnnie Walker Song of Ice a Johnnie Walker Song of Fire - potěší nejen milovníky seriálu Hra o trůny. Každá lahev nejen jinak vypadá, ale i jejich chuť je jiná, odrážejí charakter daného rodu, Targaryenů či Starků, 999 Kč.

Foto: archív firmy

Kvalitní opasek je ozdobou každého pánského outfitu, zejména má-li elegantně zpracovanou sponu. Díky zakázkové výrobě si lze vybrat opasek podle svého vkusu, přesně tak, aby ladil s ostatními doplňky. Brašnářství Tlustý a spol, od 1690 Kč

Foto: archív firmy

Bezdrátová sluchátka Philips UpBeat jsou vhodná pro všechny milovníky hudby, kteří si chtějí nespoutaně užívat každý okamžik. Díky přenosnému nabíjecímu pouzdru nabízejí 100 hodin poslechu hudby nebo telefonování, 3099 Kč.

Foto: archív firmy

Dárkový balíček s kosmetikou MITCH, jež potěší všechny vousáče, Paul Mitchell, od 749 Kč

Foto: archív firmy

BlanX White Shocksada pro bělení zubů III., stomatologický bělicí gel 50 ml + LED světlo pro bělení zubů, Notino 373 Kč

Foto: archív firmy

Špičková sluchátka beyerdynamic Aventho Wireless – zvuk zajišťují oceňované měniče Tesla, bezdrátová verze Wireless nabízí unikátní možnost optimalizace zvukových vlastností pro každého individuálně, 11 500 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře Pietro Filipi, 12 990 Kč. Pietro Filipi, 10 990 Kč. Džíny, Levi's, 2499 Kč. Košile, Levi's, 1999 Kč. Bunda, Colmar, 13 182 Kč. Boty, CCC, 1899 Kč. CCC, 1499 Kč. Marks & Spencer, 1999 Kč

Tipy na dárky, které potěší aktivní sportovce

Vánoce

Vyznavač zdravého životního stylu

Muži, kteří rádi sportují, zajímají se o svůj jídelníček a zdravý životní styl, jistě ocení dárky plné zdravé výživy, doplňků stravy, ale také sportovních pomůcek, pomocníků pro přípravu zdravé stravy či knihy plné zajímavých informací.

Foto: Dr.Max

Dr. Max Coenzym Q10 s thiaminem 200 mg 30+15 kapslí. Cena: 249 Kč

Foto: archív firmy

Hodinky Coros APEX, při nastavení módu UltraMax baterie vydrží až 100 hodin při aktivním využití GPS, běžný GPS režim nabídne až 35 hodin a při běžném používání až 30 dní. Mají i osobního trenéra COROS, který z jedince při sportu dostane maximum, 9499 Kč.

Foto: archív firmy

Cvičení s XUpTrainer je vhodné pro začátečníky i trénované sportovce, kteří mají za cíl zhubnout, tvarovat, posilovat a zpevňovat celou postavu a zejména střed těla (core). To vše efektivně, zábavně a v krátkém čase, 14 990 Kč

Foto: archív firmy

SodaStream Edice Spirit Město & Trénink s rozšířenou sportovní výbavou potěší každého, kdo dodržuje zdravý životní styl a chce mít vodu stále při ruce – ať už při sportu nebo jiných příležitostech, 2599 Kč

Foto: archív firmy

Vakuovací super mixér Sencor SBU 8900SL, od 1499 Kč; Mana Powder Dream - nutričně kompletní pokrm, 259 Kč; Kombe Korejský ženšenový čaj, 50 sáčků 559 Kč; Biopron 9 - kombinace probiotických kultur a prebiotik, 439 Kč. Vše Dr. Max

Foto: archív firem
Foto: Vladimír Beneš - Mé cesty do hlubin mozku, zpověď našeho nejznámějšího neurochirurga, 349 Kč; Jsi tam, brácho? Marek Herman, Jiří Halda - o výchově dětí a hledání sama sebe, 249 Kč; Jíme zdravě po celý rok: Sezónní vaření levně a jednoduše,150 receptů, které zvládne i začátečník, 699 Kč; Trénink výbušné síly, ilustrovaný průvodce plyometrickým tréninkem, Derek Hansen Steve Kenelly, nezbytnost sportovní přípravy pro rozvoj síly, hbitosti, rychlosti, pro koordinaci těla, rovnováhu a celkovou sportovní výkonnost, 499 Kč
Foto: archív firmy

Bambusový rolák – antibakteriální, tedy není cítit potem, hedvábně jemný, 790 Kč; Bambusové tričko Forest je inspirováno přírodou, poskytne naprosté pohodlí při aktivním trávení volného času, 890 Kč; Bambusové triko Bike, 790 Kč. Vše česká značka Bambutik

Tipy na drobnosti, které pod stromečkem potěší a moc nestojí

Vánoce

Pohodář 

Může se říci, že pohodář se spokojí se vším, ale tak tomu není. I on má své sny a přání. Mohou sem patřit milovníci přírody, klidu a pohody, rekreační sportovci, ale také třeba rybáři.

Radost jim udělá vše, co souvisí s jejich zálibou – od spacáku, zálesáckého nože, kvalitního fotoaparátu přes nejrůznější praktické pomocníky v hygieně či domácnosti.

Foto: Cewe

CEWE KALENDÁŘ na rok 2020 z vlastních fotografií se 100% garancí dodání do Vánoc. CEWE KALENDÁŘ A3 od 449 Kč

Foto: archív firmy

Jack Daniel’s Tennessee Honey ve speciálním dárkovém balení, které doplňuje retro budík v originálním designu, 799 Kč.

Foto: archív firmy

Nivea Men Toolbox - obsahuje osvěžující vodu po holení, sprchový gel pro muže, univerzální krém, gel na holení a kuličkový antiperspirant, 559 Kč.

Foto: archív firmy

Jeans Story - Retro Blue, Michal Petrov - ačkoliv tento evergreen módy dnes vnímáme jako samozřejmost, kdysi ztělesňoval pro většinu mladých sen, který často zůstal nenaplněný celé roky. Co byli ochotni pro něj podstoupit a riskovat? Nakladatelství Jota, 498 Kč

Foto: 4home

Originální termo sklenice nejenom pro milovníky piva. Sklenice jsou ručně vyráběny z lehkého žáruvzdorného borosilikátového skla s dvojitou stěnou, která díky vytvořenému vakuu dokáže udržet ideální teplotu nápoje po dlouhou dobu. Cena produktu: 259 Kč

Foto: archív firmy

Leatherman Juice CS4 - uvnitř naleznete kleště i 4 typy šroubováků. Na protější straně je i šroubovák křížový. Dominantním nástrojem jsou i dostatečně dlouhé nůžky a velmi ostrý nůž, obojí vyrobeno z ušlechtilé oceli, s 25letou zárukou, 4camping 2990 Kč.

Šest tipů na vánoční dárky pro kutily

Vánoce

Muž věčné dítě a milovník adrenalinu

Takovému muži uděláte radost vším, co je spojeno se zábavou, skutečnou hrou či adrenalinem. Tou správnou hračkou je zde např. nejnovější herní konzole a hry na ni, ale i věci jako stolní fotbálek, kulečník, šipky, vzácná šachová souprava či společenská hra.

Radost mu uděláte i poukázkou na nějaký skutečně adrenalinový, a především nevšední zážitek.

Foto: archív firmy

Akční kamera Canon IVY REC - lze ji snadno nosit s sebou kamkoli připnutou na opasku, na batohu nebo schovanou v kapse. Navíc je voděodolná a nárazuvzdorná. Dokáže natáčet video v rozlišení Full HD i pořizovat statické snímky, 2990 Kč.

Foto: archív firmy

Pro fanoušky automobilů a závodění - pilotování Formule 1 v nové simulátorové aréně My Race v Praze na Újezdě. Obdarovaní si díky špičkovému pohyblivému kokpitu naplno vychutnají rychlost, přetížení, smyky i terénní nerovnosti, 3399 Kč.

Foto: archív firmy

Dárek pro herní nadšence: OMEN by HP 15-dc1105nc s USB myší OMEN by HP 400 za korunu. Díky tomuto výkonnému laptopu získá každý zarputilý gamer svobodu, protože se svých oblíbených her nemusí vzdát ani na cestách, 25 990 Kč.

Foto: archív firmy

Golden Gate Mince Mimoni a Vánoce - investiční mince, když chcete obdarovat cenností, která neztrácí na hodnotě, 2190 Kč.

Foto: archív firmy

SCAD Diving neboli Volný pád z 50 metrů a bez lana. Díky výšce, která se rovná 20. patru panelového domu, lze během letu dosáhnout rychlosti až 100 km/h. Adrop, 3499 Kč

Foto: archív firmy

Dárková sada Cristiano Ronaldo CR7 - toaletní voda a sprchový gel nejen pro fanoušky fotbalu, Notino 709 Kč

Foto: archív firmy

Bezdrátový reproduktor Bang & Olufsen BeoPlay A1 - je tak malý, že se vejde do dlaně, váží pouhých 600 g a díky svému čistému a jednoduchému provedení si ho snadno uložíte do batohu nebo kapsy. VOIX, 5990 Kč

Tipy na dárky pro vášnivé rybáře

Vánoce

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám