Hlavní obsah

Petra Černocká před Vánocemi odletí do Egypta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Petra Černocká (61) se rozhodla, že život je změna. Vánoční svátky trávila vždy doma spolu se svými bližními, dodržovala vánoční zvyky, dokonce se i postila. Letos zcela vážně uvažuje, že od vánočního stromečku uteče.

Článek

„Velmi dobře si pamatuji, jak jsem vloni nadávala na to, že se doma jen cpu cukrovím, nebo chodím po návštěvách, kde se zase jí. Případně čučím na televizi, kde dávají to, co jsem už stokrát viděla,“ svěřuje se Petra.

Proto zpěvačka nelenila, obešla cestovní kanceláře a už prý má doma stohy lákavých katalogů. Váhala a nakonec se, po poradě s manželem Jiřím, rozhodla pro kompromis.

„Na Štědrý den tu ještě s mužem budeme. Odpoledne si zajdu do Prahy na procházku na Kampu, nakrmím labutě na náplavce, poté si dáme štědrovečerní večeři, dárečky, koukneme se na novou pohádku a pokud možno už budeme mít zabalené kufry na cestu do Egypta, kam pak vyrazíme ráno,“ objasňuje Černocká své úmysly.

S manželem už mají i vymyšleno, kam půjdou v době jejich nepřítomnosti domácí mazlíčci. „Kočky zůstanou na chalupě, kde bude soused přitápět a bude je i krmit. Jezevčici Wajdu si vezme manželův syn, u kterého je už naše fenka zvyklá někdy přespat,“ plánuje zpěvačka.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám