Hlavní obsah

Muži utratí na Vánoce za milenky dvakrát víc než za manželky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Všude na světě roste zájem o seznamky hledající milence a milenky pro zadané jedince. A jedna taková americká seznamka se rozhodla zjistit, jak si lidé své milenky či milence před Vánoci cení. A čísla hovoří jasně. Muži rozhodně rozmazlují mnohonásobně víc své milenky než partnerky, s nimiž žijí v domácnosti.

Foto: Profimedia.cz

Muži rozhodně rozmazlují mnohonásobně víc své milenky než manželky.

Článek

Milenky dostanou či je za ně utraceno o Vánocích v průměru až dvaapůlkrát více než za manželky.

Zatímco manželky dostávají podle serveru AshleyMadison, který patří k dohazovačům bokovek a mileneckých poměrů, nejčastěji parfémy, produkty pro péči o krásu a tělo a dárkové šeky, milenky těší většinou pod stromečkem šperky, luxusní spodní prádlo a pobyty v lázních a zkrášlovacích salonech.

Server AshleyMadison opírá svůj průzkum o nemalá čísla. V roce 2006 odpovídalo v anketě na 29 tisíc mužů, letos to bylo už více než 143 tisíc nevěrných manželů. Z průzkumu je také patrné, že výdaje na manželky rok od roku klesají, výdaje na milenky zůstávají v průměru stejné.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak milenky útočí proti manželkám

Stát se ideální milenkou není vůbec lehké. A většina neoficiálních vztahů také nemá dlouhého trvání a skončí jen jako pouhý flirt. Jsou však případy, kdy je...

Výběr článků

Načítám