Hlavní obsah

Loni trávila Vánoce u moře, vícekrát už to ale Bára Mottlová neudělá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka a modelka Bára Mottlová je akční žena. To ukázala během loňských Vánoc, kdy si pár dní před Štědrým dnem zabalila kufry a vyrazila k moři. Opakovat to ale letos nehodlá a svátky chce trávit opět doma a s rodinou.

Jak stráví letošní Vánoce Bára Mottlová?Video: Novinky

 
Článek

„Loni jsem byla u moře, přiznám se, že už to asi vícekrát neudělám. Bylo to fajn, ale ztratila jsem tu rodinnou pohodu, která má své kouzlo. U moře byla sranda, ale vlastně je to škoda. To spíš Silvestr,“ svěřila se nám herečka, která bude tentokrát doma s maminkou a bratry.

„Mám naprosto úžasnou maminku, která se vyžívá v pečení cukroví a udělá vždy několik druhů, takže není třeba, abych pekla i já,“ prozradila Bára, která doma také pomáhá.

„Na Štědrý den ale přijedu k ní a loupu jablka, ze kterých dělám štrúdly, a to dokonce bezlepkové. Pak peču vánočky a večer smažím řízky, takže si mamka na ten Štědrý den odpočine,“ dodala herečka, která během Vánoc vždy popustí uzdu a nevyhýbá se přejídání.

„Jsem velký jedlík a Vánoce jsou skvělá omluvenka pro to, aby si člověk dal, na co má chuť, a nešetřil se. I když já to dělám po celý rok. Na ty Vánoce má člověk omluvenku, takže to ráda využiji a neomezuji se, od toho jsou pak novoroční předsevzetí. Letos jsem měla uběhnout 1000 kilometrů, a to se zdařilo, tak uvidím, co mě napadne na další nový rok,“ dodala Bára Mottlová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám