Hlavní obsah

Levné vánoční dárky a dekorace do bytu nemusí být jen lapače prachu

Novinky, tnk

Roztomilé levné miniaturní sošky slonů, žabiček apod., nás na chvíli potěší, ale časem se z nich stanou jen nevzhledné lapače prachu. Lepší, než darovat takový dárek je věnovat dárek, který je opravdu užitečný, třeba jen na krátkou dobu, ale do budoucna nám nebude doma překážet. Máme pro vás tipy, jak pořídit stejně levné dárky, které v bytě upotřebíte.

Článek

Potěšit můžete třeba mincí, která je upomínkou na některé období dějin, které obdarovaného zajímá, nebo mincí s osobností, která je mu vzorem. Takový dárek pak člověku připomene nejen toho, kdo jej obdaroval, ale i historii.

.: Mince připomínající jednu z nejvýznamnějších postav českých dějin - krále Jiřího z Poděbrad.

Zajímavým tipem je i kalendář plný společných fotek. Zhotoví vám ho na objednávku ve specializovaných centrech a dá se koupit od 300 Kč. Obdarovanému tak připomenete pěkné chvíle, které jste spolu strávili. Takový dárek určitě potěší zejména prarodiče.

.: Kalenář pro nadcházející rok s fotografiemi společných zážitků s rodinou potěší každého.foto: http://tiskproradost.cz

Klasickou, sice ohranou ale zato vděčnou záležitostí jsou svíčky. Když vyberete stylovou svíčku jako malý vánoční dárek, tak nikoho neurazíte. Pravda, není to nijak zvlášť originální, ale i na výběru svíčky můžete dokázat, že vám na obdarovaném záleží. Všímejte si, jak má doma zařízený interiér. Pokud má vymalováno bleděmodrou, pak ho pomněnková svíčka dozajista potěší.

:. Potěší i podomácku vyrobená svíčka z kamínků a drátků.foto: Právo/Miroslava Kubišová

Dalším pěkným dárkem může být mýdlo. Nevybírejte ho jen podle obsahu, ale všímejte si i obalu, pokud má obal pěkný design, obdarovaný ho může použít i jako vkusnou dekoraci.

Reklama

Související témata:

Související články

Kofeinové mýdlo probudí i největší spáče

Americká novinka Shower Shock je určena všem spáčům, kteří se nedokáží po ránu dostat do formy. Mýdlo je totiž napuštěno kofeinem, který se přes kůži dostane...

Výběr článků

Načítám