Hlavní obsah

Hvězdy na Vánoce odlétají za teplem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Sedět na Vánoce doma? Kdepak! Světové celebrity na vánoční svátky odjíždějí často do míst, kde by tradičního Evropana vůbec nenapadlo slavit Štědrý den. Hlavní je, aby tam bylo teplo.

Článek

V žebříčku oblíbených vánočních útočišť vedou Maledivy. Tyto tropické ostrovy v Indickém oceánu si oblíbil například Paul McCartney. Do hotelu Hilton na ostrově Rangali sem pravidelně jezdí trávit Vánoce i Silvestra už dlouho. Luxusní letovisko s deseti restauracemi a lázeňskými službami, které si tak oblíbil, se rozkládá na dvou soukromých ostrůvcích s bílým pískem na plážích a vlastním korálovým útesem.

Hosté sem přilétají soukromými letadly a večeřejí v podmořské restauraci ve formě skleněného tunelu, jediné svého druhu na světě. Večerní menu s pěti chody zde vyjde na 250 dolarů, tedy necelých 5 000 korun na osobu, a objednávky jsou vítány 14 dní předem. Hotel nabízí mimo celou škálu vodních a jiných sportů i lekce jógy, tai či a meditace.

O Maledivách mluví s nadšením zpěvačka Madonna, která se zde už několik let chystá oslavit Vánoce, ale zatím jí to vždy nevyšlo. Zato zpěvačky Beyonce a Jay-Z absolvovaly kolem místních ostrovů vánoční plavbu na luxusní jachtě. Stejným způsobem tu strávili líbánky Tom Cruise a Katie Holmesová, kteří se sem hodlají nejpozději o příštích Vánocích vrátit.

Další místa, kde světové hvězdy tráví Vánoce, jsou například Havajské ostrovy, Seychely, Singapure, New York a Paříž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám