Hlavní obsah

Dagmar Patrasová ještě vánoční dárky koupit nestihla, protože je zavřená doma

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová se zatím na Vánoce nechystá a nechává všechno na poslední chvíli. Nemá ještě ani dárky pro vnoučky. Nicméně doufá, že přípravy nějak dožene.

Jak stráví letošní Vánoce Dáda Patrasová?Video: Novinky

 
Článek

Na nákupy dárků neměla Dáda ani příležitost. „Jsem pořád kvůli pandemii zavřená doma. Zkoušela jsem se dívat do internetových obchodů, ale zatím jsem nic vhodného nenašla. Asi bych se měla i poradit, co by vlastně kdo chtěl a potřeboval,” míní.

Pokud jde o samotné prožití vánoční svátků, předpokládá, že to bude podobné jako minulé roky. „Děti ke mně chodí na Štědrý den odpoledne a pak se rozejdou do svých domovů za svými partnery. Přijde i Felix,” myslí si Dáda, že se za ní její odloučený manžel zastaví.

Pokud jde o vánoční menu, dává přednost klasice. „Bude kapr, ale také řízky a samozřejmě salát,” vypočítala. V rámci výzdoby má zatím adventní věnec. „A když neseženu pravý živý stromeček, vytáhnu z garáže umělý a taky ho hezky ozdobím,” krčila rameny a vyprávěla i o tom, jak svátky doma prožívala, když byly ještě její děti malé.

A co by si k Vánocům přála? „Hlavně zdraví a to, aby ten blázinec kolem koronaviru už skončil a všichni jsme se zase cítili svobodně a nebyli tak stísnění a vynervovaní,” uzavřela.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám