Hlavní obsah

Tvář, Tři bratři i Mrazík. Nova o Vánocích vsadí na klasiku

Novinky, Stanislav Dvořák

Záplava starších pohádek a komedií i speciální díl pořadu Tvoje tvář má známý hlas, to je strategie Novy na vánoční svátky.

Foto: Bioscop

Tomáš Klus ve filmu Tři bratři

Článek

Na Štědrý den poběží v hlavním vysílacím čase pohádka Tři bratři Jana Svěráka, kde si zahráli Tomáš Klus, Vojta Dyk a Zdeněk Piškula. Dále Nova nabídne pohádky jako S čerty nejsou žerty, Princezna se zlatou hvězdou, Řachanda, Tři veteráni, Z pekla štěstí 1 a 2, Za humny je drak, Shrek 2, Hledá se Nemo nebo Kráska a Zvíře. Samozřejmě nemůže chybět Mrazík.

Nova Cinema nabídne hlavně komedie jako Vánoční prázdniny, Dokonalý gentleman, Nesvatbovi, Gremlins, Z lásky nebo pro peníze, Šéfové na zabití, Prostě sexy a další, prokládané dojemnými filmy jako Mandolína kapitána Corelliho a Zaříkávač koní. Nova 2, Nova Action a Nova Gold se o svátcích nebudou měnit, budou se držet obvyklých akčních seriálů, sitkomů nebo reality shows.

Foto: archiv Právo

Pohádka Mrazík

„Vánoční program si užijí také sportovní fanoušci, kteří si 25. prosince na Nova Sport 2 budou moci vychutnat mimořádný den s NBA, kdy jim prémiová sportovní stanice přinese hned tři navazující zápasy. Nebudou to ale jen basketbalisté, kdo bude svým výkonem těšit sportovní diváky u televizních obrazovek. Vrchol sezóny totiž čeká i šipkařskou elitu. Té 13. prosince začíná mistrovství světa, které trvá až do 1. ledna. V neděli 30. prosince na Nova Sport 2 proběhne také prestižní galavečer UFC 232 Jones vs. Gustafsson 2,“ doplnila mluvčí televize Jana Ondrejechová.

Sváteční období zakončí Silvestrovské Televizní noviny s humornými zprávami a speciál Tvoje tvář má známý hlas – Silvestr z karavanu s Ondřejem Sokolem a Alešem Hámou.

Česká televize zveřejnila svou nabídku už dříve. Poběží nová pohádka s Jiřinou Bohdalovou či komedie Přání k mání a také televizní premiéra Svěrákova vzpomínkového příběhu Po strništi bos. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám